De Leistert aanbieding

Bekijk de beste aanbiedingen voor Recreatiepark De Leistert

1 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Het komt regelmatig voor dat je met scherpe aanbiedingen vakantie kunt vieren op de Leistert in verschillende accommodaties, van de Leistert Lodges tot de (groeps)bungalows. De kortingen kunnen oplopen tot wel 35%. Gedurende - of buiten - de schoolvakanties, het Paas- en Pinksterweekend en rond de sinterklaastijd en de kerstperiode zijn er ook speciale arrangementen en worden er extra activiteiten op het park georganiseerd die verbonden zijn aan het thema of seizoen. Extra leuke periodes om juist dan met de kinderen Recreatiepark de Leistert te bezoeken.

Ik ben op zoek naar... 6

De Leistert zwembad

De Leistert accommodaties

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Leukste activiteiten bij De Leistert

Camping de Leistert

Kinderbungalow de Leistert

Schoolvakantie aanbiedingen

Aanbiedingen tonen voor

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

Leistert ZOMERDEALS tot 35% korting

Heb jij nog geen plannen gemaakt voor de maand juli? Profiteer nu van zomerdeals in de maand juli op Recreatiepark De Leistert, met hoge kortingen tot maar liefst 35%! 

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

25% korting op een grote bungalow | De Leistert

Profiteer van aantrekkelijke kortingen op een 11 of 13 persoons vakantieboerderij tijdens de zomervakantie in 2023. De korting kan oplopen tot maar liefst 25%. 03-07-2023 / 21-07-2023 - 25% korting. 21-07-2023 / 18-08-2023 - 5% korting. 18-08-2023 / 1-09-2023 - 25% korting

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

10% korting voor jonge gezinnen | Recreatiepark De Leistert

Jonge gezinnen opgelet! Bij Recreatiepark De Leistert profiteren gezinnen met kids onder de 5 jaar van 10% gezinnen korting op de huursom.

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

Last minute aanbiedingen tot 35% | De Leistert

Profiteer van last-minute aanbiedingen op Recreatiepark de Leistert. Je boekt jouw verblijf nu met korting tot wel 35%. Kiezen jullie voor een ruime bungalow of een knusse lodge?

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

Toverland arrangement bij De Leistert

Boek een Toverland arrangement bij De Leistert en krijg tickets voor Toverland, korting op de huur van je vakantieboerderij, gratis adventure golf en biljartvoetbal én een handdoekenpakket en bedlinnen. Deze deal boek je al vanaf € 511,22 excl. verplichte kosten. De actie is op basis van beschikbaarheid, vol=vol. 

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

GaiaZOO arrangement bij de Leistert

Boek een bij De Leistert een GaiaZOO arrangement en krijg tickets voor GaiaZOO, korting op je verblijf, gratis Adventure Golf en Biljartvoetbal. Gratis bedlinnenpakket, een handdoekenpakket en de schoonmaak is inbegrepen. Je boekt deze deal al vanaf € 490,90 excl. verplichte kosten.

Verhalen die je wilt lezen 2

Blog

5x waarom de Leistert het leukste vakantiepark van Nederland is

Blog

Zóóó leuk is de Leistert! Helemaal met de NAZOMER DEAL!

1

De Leistert jonge gezinnen korting

Vakantieplannen met kinderen onder de vijf jaar in het gezin of binnen het reisgezelschap?

Dan heb je bij De Leistert dé ideale korting: De Leistert jonge gezinnen korting tot 10%. Lekker genieten van de rust buiten de schoolvakanties wordt zo extra voordelig. De korting is geldig op alle 5, 6VIP, 7 en 9 persoons bungalows en de verhuuraccommodaties op de camping. Dus opa en oma, neefjes en nichtjes of vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook mee op vakantie, dat wordt reuze gezellig. Fijne vakantie!

2

De Leistert vroegboekkorting

Camping de Leistert heeft vroegboekkorting tot wel 15% op de bungalows voor de echte early birds. Twijfel niet langer, pak op tijd die aanbiedingen en boek je vakantie naar de Leistert. De kortingen zijn opgedeeld in reserveringen van 6+ maanden, 4-6 maanden, 2-4 maanden voor aankomst. Afhankelijk van het moment waarop je vakantie viert (binnen of buiten de zomervakantie) en de grootte van de accommodatie geldt een bepaalde korting die kan oplopen tot 15%. Leg je favoriete vakantiebungalow al vroeg vast! Je bespaart er veel geld mee en de vakantievoorpret kan alvast beginnen!

3

De Leistert met opa en oma

65-plussers kunnen met 10% korting genieten op een verblijf in een van de bungalows of andere verhuuraccommodaties bij De Leistert. Hoe leuk is het om samen met de kleinkinderen (en papa’s en mama’s) een weekendje weg, midweek of vakantie te vieren in het Limburgse familiepark. Maak er een speciale verjaardag, trouwdag, familiedag of andere gelegenheid van samen met de hele familie. Voor alle leeftijden is er meer dan genoeg te doen en zien op camping de Leistert. Let op: De korting is van toepassing buiten de feestdagen en de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties. De korting is geldig op alle 5, 6VIP, 7 en 9 persoons bungalows en de verhuuraccommodaties op de camping.

4

De Leistert kerstvakantie met korting

Bij Recreatiepark de Leistert boek je een mooie kerstbungalow in de kerstvakantie met een aanbieding die kan oplopen tot 20%! Breng deze sfeervolle dagen door met je familie of gezin in een prachtige bungalow op het vakantiepark. Tijdens de koude kerstavonden lekker samen spelletjes doen en vervolgens heerlijk opwarmen in de sauna of whirlpool. Kortom, een heerlijk vakantiegevoel!

5

De Leistert arrangementen

Tijdens de feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerst kent De Leistert speciale arrangementen en aanbiedingen. Er zijn dan extra activiteiten op het park te vinden die helemaal zijn toegespitst op het thema. Het animatieteam biedt tal van activiteiten voor de kids. Zo is de Plaza rond de sinterklaasperiode omgetoverd in een pakjeswalhalla, kunnen kids in Het Klushuis knutselen, zingen en pepernoten bakken met heel veel pietjes, dansen met piet Diablo en nemen sinterklaas en de pietjes nog echt de tijd voor de kinderen die aanwezig zijn. Je kunt zelfs met ze op de foto, of een echte sintselfie maken! 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (8 reviews)

Door jou bekeken

De Leistert aanbieding

Thema