De Leistert aanbieding

Bekijk de beste aanbiedingen voor Recreatiepark De Leistert

1 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Het komt regelmatig voor dat je met scherpe aanbiedingen vakantie kunt vieren op de Leistert in verschillende accommodaties, van de Leistert Lodges tot de (groeps)bungalows. De kortingen kunnen oplopen tot wel 35%. Gedurende - of buiten - de schoolvakanties, het Paas- en Pinksterweekend en rond de sinterklaastijd en de kerstperiode zijn er ook speciale arrangementen en worden er extra activiteiten op het park georganiseerd die verbonden zijn aan het thema of seizoen. Extra leuke periodes om juist dan met de kinderen Recreatiepark de Leistert te bezoeken.

Ik ben op zoek naar... 6

De Leistert zwembad

De Leistert accommodaties

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Leukste activiteiten bij De Leistert

Camping de Leistert

Kinderbungalow de Leistert

Verhalen die je wilt lezen 2

Blog

5x waarom de Leistert het leukste vakantiepark van Nederland is

Blog

Zóóó leuk is de Leistert! Helemaal met de NAZOMER DEAL!

1

De Leistert jonge gezinnen korting

Vakantieplannen met kinderen onder de vijf jaar in het gezin of binnen het reisgezelschap?

Dan heb je bij De Leistert dé ideale korting: De Leistert jonge gezinnen korting tot 10%. Lekker genieten van de rust buiten de schoolvakanties wordt zo extra voordelig. De korting is geldig op alle 5, 6VIP, 7 en 9 persoons bungalows en de verhuuraccommodaties op de camping. Dus opa en oma, neefjes en nichtjes of vriendjes en vriendinnetjes kunnen ook mee op vakantie, dat wordt reuze gezellig. Fijne vakantie!

2

De Leistert vroegboekkorting

Camping de Leistert heeft vroegboekkorting tot wel 15% op de bungalows voor de echte early birds. Twijfel niet langer, pak op tijd die aanbiedingen en boek je vakantie naar de Leistert. De kortingen zijn opgedeeld in reserveringen van 6+ maanden, 4-6 maanden, 2-4 maanden voor aankomst. Afhankelijk van het moment waarop je vakantie viert (binnen of buiten de zomervakantie) en de grootte van de accommodatie geldt een bepaalde korting die kan oplopen tot 15%. Leg je favoriete vakantiebungalow al vroeg vast! Je bespaart er veel geld mee en de vakantievoorpret kan alvast beginnen!

3

De Leistert met opa en oma

65-plussers kunnen met 10% korting genieten op een verblijf in een van de bungalows of andere verhuuraccommodaties bij De Leistert. Hoe leuk is het om samen met de kleinkinderen (en papa’s en mama’s) een weekendje weg, midweek of vakantie te vieren in het Limburgse familiepark. Maak er een speciale verjaardag, trouwdag, familiedag of andere gelegenheid van samen met de hele familie. Voor alle leeftijden is er meer dan genoeg te doen en zien op camping de Leistert. Let op: De korting is van toepassing buiten de feestdagen en de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties. De korting is geldig op alle 5, 6VIP, 7 en 9 persoons bungalows en de verhuuraccommodaties op de camping.

4

De Leistert kerstvakantie met korting

Bij Recreatiepark de Leistert boek je een mooie kerstbungalow in de kerstvakantie met een aanbieding die kan oplopen tot 20%! Breng deze sfeervolle dagen door met je familie of gezin in een prachtige bungalow op het vakantiepark. Tijdens de koude kerstavonden lekker samen spelletjes doen en vervolgens heerlijk opwarmen in de sauna of whirlpool. Kortom, een heerlijk vakantiegevoel!

5

De Leistert arrangementen

Tijdens de feestdagen, zoals Pasen, Pinksteren, Sinterklaas en Kerst kent De Leistert speciale arrangementen en aanbiedingen. Er zijn dan extra activiteiten op het park te vinden die helemaal zijn toegespitst op het thema. Het animatieteam biedt tal van activiteiten voor de kids. Zo is de Plaza rond de sinterklaasperiode omgetoverd in een pakjeswalhalla, kunnen kids in Het Klushuis knutselen, zingen en pepernoten bakken met heel veel pietjes, dansen met piet Diablo en nemen sinterklaas en de pietjes nog echt de tijd voor de kinderen die aanwezig zijn. Je kunt zelfs met ze op de foto, of een echte sintselfie maken! 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De Leistert aanbieding

Thema