Kinderbungalow de Leistert

Superleuk én lekker luxe: de kinderbungalows van De Leistert

1 Vakanties gevonden
Kinderbungalow de Leistert
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Kindvriendelijk bungalowpark Buitenhof in Limburg is een echt familiepark. Je vindt hier meerdere kinderbungalows die zich volledig richten op (kleine) kinderen. Zo zijn de bungalows uitgerust met een veilig traphekje, ruime omheinde tuinen zodat kleine kids heerlijk kunnen spelen zonder weg te lopen, een was-/droogcombinatie voor alle speel- en knoeiongelukjes, een bolderkar voor wandelingen over het park of om veel spullen in op te bergen en afgeschermde wandcontactdozen in de bungalows. Uiteraard staat in iedere kinderbungalow ook een kinderbed, -box en -stoel. In Buitenhof op Recreatiepark de Leistert geniet je echt met het hele gezin.

Ik ben op zoek naar... 4

Kinderbungalow de Leistert

De Leistert aanbieding

Kinderbungalow de Leistert

Buitenhof de Leistert

Kinderbungalow de Leistert

Met een peuter op vakantie naar De Leistert

Kinderbungalow de Leistert

Leukste activiteiten bij De Leistert

Verhalen die je wilt lezen 3

Kinderbungalow de Leistert
Blog

5x waarom de Leistert het leukste vakantiepark van Nederland is

Kinderbungalow de Leistert
Blog

7x een spetterende nazomer bij De Leistert

Kinderbungalow de Leistert
Blog

Vier de leukste vakantie op Vakantiepark De Leistert

1

Kinderbungalow De Leistert: super kindvriendelijk!

De kinderbungalows van De Leistert zijn op en top veilig voor kleine kids met veilige stopcontacten en een afgezette tuin, maar ook over een vlekje meer of minder op de kleding hoef je je geen zorgen te maken met een eigen wasmachine en droger. De kinderbungalows zijn onderverdeeld in twee verschillende uitvoeringen; 1) Kindvriendelijk en 2) Kids Special-uitvoeringen. De Kids Special bungalows hebben dezelfde kinderfaciliteiten en zijn extra kindvriendelijk, dankzij de toegang die je vanuit de tuin hebt tot de semi-privé speeltuin die je deelt met slechts 8 andere bungalows. En de kinderen kunnen heerlijk wegdromen in de gethematiseerde kinderslaapkamer met stoere houten kinderhoogslapers.

Kinderbungalow de Leistert

2

De Leistert Bungalow type 4B Plus Kids Special

De type 4B Plus Kids Special bungalow op Buitenhof de Leistert heeft een ruime tuin met overdekt terras waar je tijdens je vakantie heerlijk samen met de kinderen kunt genieten. Tip: dit type bungalow heeft net zoveel badkamers als slaapkamers. Ideaal voor gezinnen met pubers die meer privacy willen of als je meerdere kinderen tegelijkertijd in bad wilt doen na een dagje zandstrand. Deze kinderbungalow 4B Plus Kids Special uitvoering op De Leistert heeft een bovenverdieping en een woonoppervlakte van 100m². De slaapkamers bieden extra comfort door de ‘en suite’ badkamer. Kinderen slapen in een themakamer met hoogslapers. Ook zijn een Weber barbecue en sfeervolle gashaard aanwezig.

Tip: deze bungalows zijn ook in een zespersoons uitvoering te boeken met een oppervlakte van eveneens 100m².

Kinderbungalow de Leistert

3

De Leistert Bungalow type 5 Luxe Kindvriendelijk

Altijd al eens willen logeren in een kinderbungalow in Limburgse boerderijstijl? Check deze kindvriendelijke 5-persoons bungalow op een ruime kavel op de Leistert. De luxe kindvriendelijke Kids Special uitvoering heeft een bovenverdieping met drie slaapkamers en een woonoppervlakte van 87m². Naast al het standaard, veilige comfort met (kleine) kids vind je er ook vloerverwarming in alle ruimtes, flatscreen, ruim terras, vaatwasser, overdekt terras, ingebouwde sauna en een bubbelbad in de badkamer. 

Tip: deze bungalow is ook te boeken voor zeven personen met een woonoppervlakte van 103m².

Kinderbungalow de Leistert

4

De Leistert Bungalow type 18 Luxe Kindvriendelijk

Willen jullie met een grote groep vakantie vieren op De Leistert? Bijvoorbeeld omdat opa en oma zoveel jaar getrouwd zijn of een vriendenweekend met alle vrienden en de kids? Dat kan ook in een ruime kinderbungalow op De Leistert voor 18 personen. De negen slaapkamers zijn verdeeld over een beneden- en bovenverdieping. De vier badkamers zijn uitgevoerd met een douche, in een badkamer is ook een bubbelbad aanwezig. Verder is er goed nagedacht over de veiligheid en het comfort van de kleinere kinderen. Je vindt op de Leistert ook kindvriendelijke accommodaties voor 9, 10, 11 of 13 personen. 

Tip: deze groepsbungalow is een Pluck’s Kids Tip. 

 

Kinderbungalow de Leistert

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Kinderbungalow de Leistert

Thema