De leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Klimmen en klauteren in La Selva Playground

1 Vakanties gevonden
Leukste Indoor Speeltuin van Limburg
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

La Selva Playground is er voor de echte avonturiers, slingerapen en ontdekkers. Slinger rond als een echt aapje en ontdek de uitkijktoren, de glijbaan en slingertouwen. Deze giga indoor speeltuin van De Leistert is wel 500m2 groot en er zijn méér dan 15 hardhouten speeltoestellen. Cool! Pal aan het jungledorpje is een ruim horecaterras voor een lekker drankje of snack. Ideaal voor papa en mama om jou in de gaten te houden. 

Ik ben op zoek naar... 4

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

De Leistert aanbieding

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

De Leistert accommodaties

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Buitenhof de Leistert

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Met een peuter op vakantie naar De Leistert

Verhalen die je wilt lezen 1

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg
Blog

7x een spetterende nazomer bij De Leistert

1

Ga op ontdekkingsreis bij speeljungle La Selva

Een groepje ontdekkingsreizigers is gestrand onder een dicht begroeid bladerdak. De grillen van de jungle hebben ze overleefd en een jungledorpje werd in de loop der jaren gesticht. Nu is het jungledorpje verlaten en ligt het helemaal klaar om door jóu ontdekt te worden! Ga je mee op ontdekkingsreis door de jungle van De Leistert

Jungleterras

De jungle van La Selva Playground is één en al ontdekken. Dit jungledorpje is 500m2 groot en je vindt hier wel meer dan 15 speeltoestellen, zodat jij de hele dag door kunt spelen. Klimmen en klauteren doe je door de zandvlakte of baan je een weg omhoog naar de buisglijbaan en roetsjjjj vervolgens naar beneden. Slinger jij als echt aapje via het apentouw naar de uitkijktoren? Cool! Van de glijstang glijd je naar beneden en kom je - hopla - met biede voetjes weer op de grond! Het Jungleterras ligt aan de speelzone, zodat papa en mama jou goed in de gaten kunnen houden. Bestel een lekker drankje aan de bar of neem een goed boek mee. Zo hebben niet alleen de kids de tijd van hun leven, maar kunnen papa en mama óók even relaxen én genieten! 

2

La Selva Food & Drinks

In het aangrenzende familierestaurant van De Leistert schuif je aan voor een ontbijt, lunch of diner. Je loopt via het restaurant zó de Indoor Speeljungle in, en vice versa. Ideaal dus als je kids nog even verder willen spelen en jullie alvast van een drankje genieten! Bij La Selva Food & Drinks ga je voor een smaakvol diner. Een combinatie van modern, hip en een beetje stoer.. Ga je voor een huisgemaakt tomatensoepje, een tosti, stoere hamburger, poffertjes of snack menu met frietjes en mayo? Smullen maar! 

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

3

Buitenspeeltuin met giga klimtoren

La Selva Playground is een giga-tastische speeljungle en vermaken kun je hier dus gegarandeerd! Wil je liever buiten spelen, ontdekken, klimmen en klauteren? Dan vind je ook buiten een te gekke speeltuin mét Jumbotoren waar je op kunt klimmen om vervolgens via de glijbaan naar beneden te roetsjen. En ga je voor een tochtje op de kabelbaan? Cool! Schommels, draaischijven en talloze speeltoestellen behoren allemaal tot deze 'mega' buitenspeeltuin, gelegen aan de zwemvijver met strandje. Aan spelen en ontdekken bij De Leistert géén gebrek!

Niet alleen van al dat klimmen en klauteren krijg je héél véél energie, ook met spetteren, splashen en roetsjen vermaak jij je dagenlang bij De Leistert. Echte waterratjes gaan helemaal los met de 7 splashy waterattracties

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Thema