Schoolvakantie tips

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Op zoek naar een aanbieding in de schoolvakantie voor de kinderen? In de schoolvakanties worden bij hotels, vakantieparken en campings vaak allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kids. Veel reisorganisaties stellen hiervoor speciale arrangementen samen of bieden kortingen in de schoolvakanties. Kids Vakantiegids houdt deze schoolvakantie aanbiedingen allemaal bij. Bekijk hier de leukste familievakantie aanbiedingen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en de kerstvakantie. 

Meer inspiratie

Herfstvakantie aanbiedingen

Herfstvakantie, in oktober is het weer zover! De kids hebben weer schoolvakantie en we kunnen heerlijk een weekje weg. Er zijn nu alweer de leukste herfstvakantie aanbiedingen! Wij zetten de leukst..

Herfstvakantie Nederland

Vier je herfstvakantie in Nederland en geniet van de herfsttijd! Ga lekker uitwaaien aan het strand of kies voor een familievakantie in het bos en laat je betoveren door de herfstkleuren of verzame..

Meivakantie aanbiedingen 2024

Met een leuke meivakantie aanbieding kan je vakantie niet meer stuk! Het voorjaar is een ideale periode voor e..

Meivakantie Turkije

Wil je in de meivakantie genieten van zon, zee, strand & heel veel waterpret? Dan zit je goed in Turkije! In de meivakantie schijnt de zon hier al volop en kun je al je zwembroek & bikini a..

Happy Halloween!

Oktober is de maand van Halloween. Dat betekent griezelen geblazen in de meeste pretparken! Maar waar vind je dit jaar de grootste griezels, de spannendste attracties en shows die je de rillingen b..

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Schoolvakantie tips

Thema