SunConnect Hotel One Resort Monastir

  • Aquapark met 7 glijbanen
  • Baby-, Mini- & Tienerclubs
  • Ruime familiekamers

Vind de beste prijs voor SunConnect Hotel One Resort Monastir

Over SunConnect Hotel One Resort Monastir

Hotel ONE Resort Monastir is een heerlijk familiehotel met uitgebreide faciliteiten voor de allerjongste gasten en jongeren. Dit populaire hotel is daarom een tophotel voor de hele familie. Het ligt direct aan het strand van Skanes, dat bekend staat om zijn eindeloze, lange witte stranden, strakblauwe hemel en heldere zee. Het heeft uitgebreide sportfaciliteiten, service en een aquapark. Met Hotel ONE Resort Monastir ga jij een spetterende vakantie tegemoet!

Waterpret

Bij Hotel ONE Resort Monastir in Tunesië wacht je een flinke dosis waterpret! Het hotel heeft namelijk een te gek aquapark met maar liefst 7 spetterende glijbanen, twee zwembaden en twee kinderbaden met waterspeeltoestellen en glijbaantjes voor de allerkleinsten. Waterfun met de hele familie dus!

Kinderactiviteiten

Dit hotel is perfect voor een vakantie met kinderen naar Tunesië. In de familiekamers kunnen maar liefst vier kinderen op de kamer en het hotel biedt beregoede kinderprijzen aan! Voor de jongste kids zijn er kinderbaden met waterspeeltoestellen en glijbaantjes. De jeugd ontbreekt ook niks want er is een supercool aquapark met wel 7 spectaculaire glijbanen! Er is een speeltuin en een speciaal kinderbuffet! Bovendien is er genoeg animatie! Voor de allerkleinsten is er de babyclub (0 t/m 3 jaar), voor iets oudere kinderen is er de miniclub (4 t/m 12 jaar), en voor de jeugd een heuse tienerclub (13 t/m 18 jaar)!

Faciliteiten

waterspeeltoestellen
Jeu de boules
Liften
2 kinderglijbanen
Tafeltennis
winkeltjes
babyclub (0 tot 3 jaar)
Volleybal
disco
miniclub (4 t/m 12 jaar
Kanoën
Internet
tienerclub (13 t/m 18 jaar)
Waterfietsen
bars
Speeltuin
Minigolf
Restaurants
kinderbuffet
Tennis
Aquapark
Snackbar
Babysitservice
watersporten
7 waterglijbanen
Zonneterras
wellness
2 zwembaden
ligbedden
receptie
2 aparte kinderbaden
badhandoekenservice 
Lounge

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor SunConnect Hotel One Resort Monastir

Foto's 20

Door jou bekeken

SunConnect Hotel One Resort Monastir

Accommodatie