Weekendje weg met Pasen

Weekendje weg met Pasen

Weekend weg met Pasen? Kids Vakantiegids heeft de leukste Paasarrangementen en Paas aanbiedingen voor gezinnen op een rijtje gezet, want Pasen is een perfect moment om lekker een weekendje weg te gaan met de kinderen. Vier Pasen met de Paashaas op een fantastisch vakantiepark, in een hotel met een speciaal Paasarrangement, bij een pretpark in Paassferen of... hoog in de boom of op de boerderij!

Een weekendje weg met Pasen? Hierbij hoort natuurlijk eieren zoeken en het liefste in alle soorten, maten en kleuren. Gun je kinderen een onvergetelijke Pasen en kies een Paasarrangement uit waar ze naar hartelust Pasen kunnen vieren! Kijk welke Paasdeal het beste bij je past en geniet van een heerlijk weekend weg met Pasen! 

Paasmarkten

Paasmarkten Nederland

Met Pasen is het natuurlijk ook leuk om met de kids over een Paasmarkt te struinen. Rondom het Paasweekend vind je door heel Nederland leuke Paasmarkten met allerlei kraampjes versierd in Paasstijl. Laat de kids paasversiering uitzoeken, Paaseitjes kopen, een lekkere chocolode Paashaas kopen of meedoen aan leuke Paasspelletjes.

Paasmarkten Duitsland

Ostermarkte: zo worden de Paasmarkten in Duitsland ook wel genoemd. In Duitsland word ook volop Pasen gevierd, dus net als in Nederland worden hier ook volop lente markten georganiseerd waar je allerlei leuke spulletjes voor Pasen kunt kopen. Je vindt in Duitsland zelfs nog veel meer en grotere Paasmarkten dan in Nederland, want Duitsers zijn gek op markten. Ga je een weekend weg met Pasen naar Duitsland, dan is het dus een echte aanrader om te informeren naar de Paasmarkten in de buurt van je verblijf. In Munchen staat zelfs een heel Osterhasenmuseum waar de Paashaas natuurlijk de hoofdrolspeler is!

Praktische informatie

Pasen valt in 2019  op zondag 21 en maandag 22 april. Kids zijn vrij van school vanaf Goede Vrijdag op 19 april.

Deel sterren uit!

Ik geef Weekendje weg met Pasen:

Score: 3 sterren uit 8 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Weekendje weg met Pasen
Extra lang Paasweekend | Beerze Bulten
Vanaf € 105 voor 3 personen

Extra lang Paasweekend | Beerze Bulten

Met Pasen een extra lang weekend kamperen bij Beerze Bulten, al vanaf € 105 voor 3 personen. Aankomst op donerdag na 13 uur, vertrek dinsdag voor 11 uur. Incl. toegang tot het vernieuwde Giga Konijnenhol en het Zwemparadijs en uitgebreid Paas animatieprogramma. 

1
Paasbest arrangement | Farmcamps
€ 39,95 extra per tent

Paasbest arrangement | Farmcamps

Reserveer nu een Paasbest arrangement bij FarmCamps voor maar € 39,95 extra per tent. Inclusief ‘Fijn weer garantie’, heerlijke paasbrunch, samen eieren schilderen en eitjes zoeken op het erf van de boer.   

2
Artikelen & tips van de redactie
Pasen aanbieding

Pasen aanbieding

Op zoek naar een leuke aanbieding voor de Pasen? Vergelijk deze leuke top 10 Paasaanbiedingen goed met elkaar en jou wacht zeker weten een heel vrolijke weekend weg met Pasen vol Paasplezier!