Weekendje weg met Pasen

Weekendje weg met Pasen

Weekend weg met Pasen? Kids Vakantiegids heeft de leukste Paasarrangementen en Paas aanbiedingen voor gezinnen op een rijtje gezet, want Pasen is een perfect moment om lekker een weekendje weg te gaan met de kinderen. Vier Pasen met de Paashaas op een fantastisch vakantiepark, in een hotel met een speciaal Paasarrangement, bij een pretpark in Paassferen of... hoog in de boom of op de boerderij!

Een weekendje weg met Pasen? Hierbij hoort natuurlijk eieren zoeken en het liefste in alle soorten, maten en kleuren. Gun je kinderen een onvergetelijke Pasen en kies een Paasarrangement uit waar ze naar hartelust Pasen kunnen vieren! Kijk welke Paasdeal het beste bij je past en geniet van een heerlijk weekend weg met Pasen! 

Paasmarkten

Paasmarkten Nederland

Met Pasen is het natuurlijk ook leuk om met de kids over een Paasmarkt te struinen. Rondom het Paasweekend vind je door heel Nederland leuke Paasmarkten met allerlei kraampjes versierd in Paasstijl. Laat de kids paasversiering uitzoeken, Paaseitjes kopen, een lekkere chocolode Paashaas kopen of meedoen aan leuke Paasspelletjes.

Paasmarkten Duitsland

Ostermarkte: zo worden de Paasmarkten in Duitsland ook wel genoemd. In Duitsland word ook volop Pasen gevierd, dus net als in Nederland worden hier ook volop lente markten georganiseerd waar je allerlei leuke spulletjes voor Pasen kunt kopen. Je vindt in Duitsland zelfs nog veel meer en grotere Paasmarkten dan in Nederland, want Duitsers zijn gek op markten. Ga je een weekend weg met Pasen naar Duitsland, dan is het dus een echte aanrader om te informeren naar de Paasmarkten in de buurt van je verblijf. In Munchen staat zelfs een heel Osterhasenmuseum waar de Paashaas natuurlijk de hoofdrolspeler is!

Praktische informatie

Pasen valt in 2020 op zondag 12 en maandag 13 april.

Deel sterren uit!

Ik geef Weekendje weg met Pasen:

Score: 4 sterren uit 9 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Weekendje weg met Pasen
Meer inspiratie
Pasen aanbieding

Pasen aanbieding

Op zoek naar een leuke aanbieding voor de Pasen? Vergelijk deze leuke top 10 Paasaanbiedingen goed met elkaar en jou wacht zeker weten een heel vrolijke weekend weg met Pasen vol Paasplezier!