Kinder bungalowpark Nederland

 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Lekker met je kleintje naar een kinder bungalowpark in Nederland? Babyvriendelijke bungalowparken zijn er meer dan genoeg in Nederland en dat is niet voor niets: het is namelijk de ideale vakantie voor jonge gezinnen. Je beschikt er over alle nodige faciliteiten voor jou en je kleintje, je kunt er snel en gemakkelijk komen met de auto en je bent toch even helemaal weg. Sommige bungalowparken hebben zelfs speciale babyarrangementen of -pakketten, waardoor je ook heel veel ruimte overhoudt in je koffer en auto. Dat scheelt niet alleen heel veel ruimte, het geeft ook rust. Fijne vakantie!

Top 6 vakanties

Drenthe

Newborn boerderij op Hof van Saksen

 • Luxe boerderij voor jonge gezinnen
 • Inclusief babybedje, -box, babyfoon en flessenwarmer
 • Welkomstcadeautje voor kids
Bekijk vakantie

Newborn boerderij op Hof van Saksen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Bungalowpark De Katjeskelder

 • Binnenzwembad met stroomversnelling en apart peuterbad
 • Koos Kidsclub & speeltuinen
 • Kindervilla's met kinderslaapkamer
Bekijk vakantie

Bungalowpark De Katjeskelder

Bekijk vakantie
Limburg

Recreatiepark de Leistert

 • Luxe Bungalows, kampeerplaats met privé sanitair en Glamping Tenten
 • Waterspeeltuin- en zone met roeivijver & strand
 • Veelzijdig recreatieprogramma met Pluck en Pien
Bekijk vakantie

Recreatiepark de Leistert

Bekijk vakantie
Drenthe

Landal Land van Bartje

 • 400m2 binnenspeelplaats en Bartje's boerderij
 • Speciale baby- en peuterbungalows
 • Ponyranch, pumptrackbaan en kidsclub
Bekijk vakantie

Landal Land van Bartje

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Safari Resort Beekse Bergen

 • Slapen tussen de wilde dieren
 • Luxe lodges en boomhutten
 • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
Bekijk vakantie

Safari Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Zeeland

Vakantiepark Hof Domburg

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Op 500 meter van het strand
 • Indoor speeltuin & Kids- en Teenclub
Bekijk vakantie

Vakantiepark Hof Domburg

Bekijk vakantie
1

Bungalowpark met baby

Wil je een weekendje weg met je baby of ben je op zoek naar een leuk babyvriendelijk bungalowpark? Met een kleintje maakt het niet of je een weekendje weg gaat of een week, je hebt gewoon heel veel nodig. Hoe fijn is het dan dat er bungalowparken zijn met accommodaties en faciliteiten die je daarbij ondersteunen – en heel veel ruimte in de auto en koffer besparen. Op veel parken kun je alle babybenodigdheden kopen in de supermarkt en zijn er commodes, babybedje, babybadjes, boxen, traphekjes, veilige stopcontacten etcetera aanwezig in de speciale kinderbungalows. Een babyproof adresje is Newborn boerderij Hof van Saksen die er speciaal is voor jonge gezinnen. Je vindt hier een schitterende babykamer met alles erop en eraan en de grote broer of zus kan slapen in een heuse Pipowagen. Tip: Op de bungalowparken van Landal GreenParks en Center Parcs kun je ook meedoen met babyzwemmen in heerlijk verwarmde babybadjes.

Kinderbungalows

In de kinderbungalows in Nederland zijn zoals gezegd heel veel babyspullen al aanwezig. Je vindt er onder andere kindvriendelijke meubels, speelgoed, aankleedkussens, een commode, een kinderstoel, een kinderbedje en -badje, een traphekje en kindveilige stopcontacten. Ook kunnen de allerkleinsten al terecht in speciale babyhoekjes in het zwembad of de speeltuinen. In Brabant beschikt Vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout over allerlei baby- en peuterfaciliteiten, zoals speeltuinen, de Koos Kids Club met een dagelijks animatie-programma, babywasgelegenheid en het overdekte zwembad Tropikat met apart baby-, peuter- en kleuterbad. En in Limburg is Recreatiepark de Leistert een topadres waar het je aan helemaal niets ontbreekt en waar je bij goed en slecht weer jezelf kunt vermaken.

2

Bungalowparken voor kinderen

Je vindt in Nederland heel veel bungalowparken voor kinderen. Zo zijn veel faciliteiten gericht op kinderen van alle leeftijden en op het hele gezin. De zwembaden hebben zowel glijbanen, als peuterbadjes, een wellness en ligbedden. Hetzelfde geldt voor de binnen- en buitenspeeltuinen. Kids kunnen lekker spelen en de ouders kunnen mee doen of plaats nemen op een terrasje. De huisjes zelf zijn ook gericht op het hele gezin. Een hartstikke leuk Landal-adresje met kinderbungalows is Landal Het Land van Bartje in het Drentse Ees. Hier kun je speciale baby- en peuterchaletcaravans huren. Deze huisjes beschikken onder andere over meerdere slaapkamers, waaronder een kamer met een babybedje, peuterbedje en speelgoed. Een ander toppertje is Center Parcs Het Meerdal in het Limburgse America heeft twee soorten kindercottages: de vernieuwde kindercottages en de premium kindercottages.

Een ander tof bungalowpark in Limburg is Recreatiepark de Leistert. De Leistert is 200 voetbalvelden groot en voor jong en oud is er veel te beleven dankzij het grote aantal (water)speeltuinen, het Adventure Sportveld, de roeivijver met dagstrand, het Subtropisch Zwembad, de leukste indoor speeltuin van Limburg, het vrolijke animatieteam met Pluck en Pien en de heerlijke, groene omgeving om leuke wandelingen te maken! Ook ligt De Leistert op slechts 30 minuutjes rijden van Toverland en dierentuin GaiaZOO en sta je zo in het prachtige natuurgebied van Nationaal Park de Hooge Peel. Tof! Tip: kijk hier voor nog kindvriendelijke luxe bungalowparken in Nederland.

3

Leukste bungalowpark voor kinderen

Het is natuurlijk heel persoonlijk welk bungalowpark het leukste is voor jou en je kind. Wil je graag bij de zee vakantie vieren dan is Hof Domburg in Zeeland een fijn adres. Met je kleintje overnacht je in een speciale kinderbungalow en trek je het hele park over met een bolderwagen. Oudere kids kunnen er ravotten op het piratenspeelschip, jumpen op de trampolines, klimmen en klauteren in de speeltuinen en nieuwe vriendjes maken bij de Koos Kids Club! 

Of wat dacht je van bungalowpark Beerze Bulten in Overijssel. Hier roetsj je van de Space Tube glijbaan of klim en klauter je in het indoor speelparadijs mét Giga Konijnenhol. Mascotte Bultje staat je al op te wachten! Verwonder je in het theater en trek er op uit in de natuurlijke omgeving van het Vechtdal, langs rivier de Vecht. Gooi jouw eerste strike op de Beerze Bowling baan en smul van de lekkerste frietjes! 

Een tof adres om met je kind(eren) vakantie te vieren is Safari Resort Beekse Bergen. Op het resort zelf kun je zwemmen in een verwarmd zwembad, kan je kind meedoen met het animatieteam en buiten op het resort kun je heerlijk wandelen over de paadjes en dieren kijken met je kind. De allerkleinsten kunnen mee met de kinderwagen of buggy, oudere kids kunnen heerlijk zelf op ontdekkingstocht. En vanaf je bungalow loop je ook zo Safaripark Beekse Bergen op via een speciale toegang voor gasten. W(r)auw! Kijk hier voor de leukste vakanties met kinderen in bungalowparken aan zee in Nederland

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 reviews)

Door jou bekeken

Kinder bungalowpark Nederland

Thema