De leukste kindercampings in Gelderland

6 Vakanties gevonden

Als je kiest voor een kindercamping in Gelderland weet je zeker dat je een gezellige vakantie of weekendje weg beleeft met het hele gezin. Er is volop vermaak voor de kinderen, ze vinden hier snel nieuwe vakantievriendjes (waarmee ze ook zelf kunnen afspreken) en je kunt je kids wat vrijer laten. Iedereen om je heen is ook met de kinderen speciaal naar een kindercamping gekomen, dus laat ze lekker rennen, fietsen, enthousiast zijn en een keertje wat later naar bed gaan. Het is tenslotte vakantie.

1

Wat zijn de leukste kleinschalige kindercampings in Gelderland?

Vakantie vieren op een kleinschalige camping in Gelderland heeft als grote voordeel dat het allemaal wat overzichtelijker is, zowel voor de ouders als de (kleine) kids. De kinderen lopen niet verloren rond en verdwalen niet in de tenten- of stacaravanstraatjes en zelf als ouders heb je ook meer rust. Zeker met kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Kleine kids hebben genoeg aan een kindvriendelijk ondiep zwembad en een centrale speeltuin. Kijk voordat je een camping boekt goed naar wat jullie wensen zijn. Is je kind heel ondernemend, dan zal het zich overal thuis voelen. Is je kind wat rustiger en onzekerder in contacten, dan is een kleinschalige kindercamping ideaal voor jullie.

Logeertip: kom vakantie vieren op 5-sterren camping De Paalberg. Tijdens de vakantieperiode is er een gezellig animatieteam aanwezig dat allerlei leuke activiteiten verzorgt voor de kinderen. Misschien ontmoet je de coole mascotte Bally wel. De kinderen vermaken zich natuurlijk ook prima in het binnenbad met glijbaan of het grote buitenbad. Er zijn verschillende speeltuinen, een waterspeelplaats, een midgetgolfbaan, diverse tafeltennistafels en fiets- en skelterverhuur.

De leukste kindercampings in Gelderland

2

Vakantie vieren op de Veluwe?

In Gelderland is een kindercamping op de Veluwe natuurlijk helemaal super voor natuurliefhebbers. In dit natuurgebied vind je dan ook veel leuke adresjes. Hoe heerlijk is het om wakker te worden van de vogeltjes en al wandelend, fietsend of met de auto direct in een groene omgeving te zijn. Wist je dat de Veluwe de enige plek in Nederland is waar je nog meer dan 5 kilometer van een verharde weg kunt zijn? En dat er 43 kilometer fietspad door het Nationaal Park de Hoge Veluwe loopt en dat er 1800 gratis witte fietsen zijn die je kunt gebruiken voor een heerlijke fietstocht? Dus laarzen, oude kleding en een verrekijker meenemen en het grote genieten begint.

Logeertip: Recreatiepark De Boshoek is een leuke kindercamping midden in de natuur. Of je nu op zoek bent naar een actief weekendje weg of juist een lekkere uitrustvakantie. Tijdens de schoolvakanties en in de weekenden staat het professionele animatieteam klaar om er samen met parkmascottes Keessie & Willie een onvergetelijke vakantie van te maken. De diverse speeltuinen op het park bieden veel ruimte voor avontuur. Dierenvrienden komen ook niks te kort op het park. Er zijn verschillende, schattige dieren om lekker mee te knuffelen en wie weet mag je helpen met het voeren van de lieve dieren. Check hier de blog van de Kids Vakantiegids Detectives over hun verblijf op deze camping.

De leukste kindercampings in Gelderland

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De leukste kindercampings in Gelderland

Thema