Vakantieparken Landal met kerst

97 Vakanties gevonden
 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Vier de kerstvakantie op een van de Landal GreenParks in Nederland. Knutsel een kerstwerkje bij de kids club, bak - en smul - van de kerstlekkernijen, speel mee met de familie kerstbingo, loop 's avonds mee met de midwinterlichtjestocht en rooster marshmallows boven een kampvuur. Word wakker in je eigen stoere boomhut, super toffe kinderbungalow of slaap in je eigen tent! Met deze top 6 Landal vakantieparken beleven jullie een coole kerstvakantie.

Top 6 vakanties

Noord-Brabant

Landal Vennenbos

 • Vernieuwd zwemparadijs met Black Hole slide, watervallen & Kids Junglebad
 • VERNIEUWDE grote indoorspeelplaats
 • Kidsanimatie met Puk & Pelle en Bollo
Bekijk vakantie

Landal Vennenbos

Bekijk vakantie
Drenthe

Landal Land van Bartje

 • 400m2 binnenspeelplaats en Bartje's boerderij
 • Speciale baby- en peuterbungalows
 • Ponyranch, pumptrackbaan en kidsclub
Bekijk vakantie

Landal Land van Bartje

Bekijk vakantie
Drenthe

Resort Hof van Saksen

 • 5-sterren resort met luxe vakantieboerderijen
 • Recreatiemeer met strandspeeltuin
 • Indoor speel- & zwemparadijs met 195 m lange trechterglijbaan
Bekijk vakantie

Resort Hof van Saksen

Bekijk vakantie
Limburg

Landal De Lommerbergen

 • VERNIEUWD Subtropisch zwembad
 • Speciale kinderbungalows t/m 8 personen
 • Midden in de bossen van Limburg
Bekijk vakantie

Landal De Lommerbergen

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Rabbit Hill

 • Kinderbungalows met slaaphut, spelletjes & kikkerdouchekop
 • Vlakbij Pretpark Julianatoren & Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Bollo Kids Club, Indoor Zwembad & Indoor speeltuin
Bekijk vakantie

Landal Rabbit Hill

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Miggelenberg

 • Midden in de bossen
 • Bollo KidsClub & overdekt zwembad
 • Unieke boomhutovernachting met eigen glijbaan & Kinderbungalows
Bekijk vakantie

Landal Miggelenberg

Bekijk vakantie
1

Landal kerstaanbieding

Vier vakantie op een van de Landal GreenParks met een kerstaanbieding. In de kerstperiode zijn er op de Landal parken verschillende kinderactiviteiten, zoals kerstknutselen, kerst lekkernijen bakken die in je in een zelf versierde doosje in het huisje kan opsmikkelen, een familie kerstbingo en een magische midwinterlichtjestocht in het donker over het park. En tijdens het kampvuur kunnen de kids popcorn bakken en marshmallows roosteren. Verder kunnen de kids terecht in de speeltuin en het zwemparadijs op de parken. Het is ook mogelijk om een gourmet service bij te boeken, zodat je in jullie eigen huisje kunt genieten van een heerlijk kerstdiner. Maar je kunt natuurlijk ook aanschuiven in een van de restaurants.

2

Top 6 leukste vakantieparken tijdens kerst

Zoals gezegd worden er op de Landal GreenParks vakantieparken tal van kerstactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Let bij het boeken op of het park 2- of 3-sterren heeft. Bij 3-sterren is het kerstprogramma wat uitgebreider. Check de kinderactiviteiten, wandel in de mooie omgeving van het park, trek er met de auto op uit of vermaak je met de andere faciliteiten op de parken, zoals het zwembad en de (binnen) speeltuinen. Met deze top 6 leukste vakantieparken tijdens kerst kan jullie kerstvakantie niet meer stuk.

#1 Landal Het Vennenbos

Met een subtropisch zwemparadijs en groot indoorspeelparadijs is Landal Het Vennenbos ideaal voor een weekendje weg voor gezinnen met kinderen. Geniet van de theatershow van Puk en Pelle en misschien zie je Bollo de Beer ook nog. Vanuit Het Vennenbos breng je met gemak een bezoekje aan de Efteling of Beekse Bergen.

#2 Landal Rabbit Hill

Kom ook slapen op de Veluwe bij Landal Rabbit Hill met de hele familie en vermaak je in de enorme buitenspeeltuin of in het Indoorspeelparadijs. Ook is er een zwembad met apart kleuterbad en diverse waterattracties aanwezig. Wist je dat... je hier het hele jaar door kunt kamperen? Of ga je liever voor een glampy safaritent of kinderbungalow.

# 3 Landal De Lommerbergen

Op Landal De Lommerbergen kunnen kids naar het subtropisch waterparadijs of spelen op het Avontureneiland of in het indoorspeelparadijs. En op de kinderboerderij kunnen kids kennismaken met allerlei dieren. Ook voor tieners is er een chillprogramma. Tip: slaap in een echte slaaphut van een kinderbungalow.

 

3

Volop speelplezier voor de kids met kerst

 

#4 Landal Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje is een superleuk vakantiepark in Nederland. Zeker als de kids dol zijn op pony's. Maak tochtjes met de huifkar, leer hoe je pony’s moet verzorgen op de ponyranch en speel in Bartje’s Boerderij met indoorspeeltuin. Er is een uitgebreid animatieprogramma en een echte Bollo Club. Spetter en spatter in het zwembad met familieglijbaan en waterspektakel. 

#5 Landal Hof van Saksen

Geniet op het veelzijdige 5-sterren vakantieresort Hof van Saksen en logeer in comfortabele en luxe Saksische boerderijen. Voor waterratjes is dit the place to be, met onder andere de Saltato - de langste trechterglijbaan ter wereld van wel 195 meter lang. Ook leuk zijn de unieke Kinder Academies. 

#6 Landal Miggelenberg

Op Landal Miggelenberg vermaken de kids zich prima in het Avonturenhof. Ook zijn er diverse speeltuintjes en een dierenweide op het park. Het park beschikt ook over een zwembad met apart peuterbad en waterattracties. En check zeker ook de unieke boomwoning met eigen glijbaan. Cool!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.7 (3 reviews)

Door jou bekeken

Vakantieparken Landal met kerst

Thema