Vakantieparken met kerstarrangement

Vakantieparken met kerstarrangement voor 2023

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Met het hele gezin genieten tijdens de kerstvakantie op een vakantiepark of kinderhotel in winterse sferen? Dan hebben wij een tip voor je: boek een kerstarrangement bij je accommodatie. Zo kun je samen met het gezin extra in de watten gelegd worden en hoef je niet zélf de hele dag in de keuken te staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gourmetservice of een smul kerstmenu laten bezorgen? Of ga heerlijk steengrillen in je eigen huisje, warm bij het haardvuur. En geniet van de vele kerstactiviteiten.

1

Kerstarrangement Nederland

Als je deze kerstvakantie in Nederland blijft, zijn er verschillende kerstarrangementen te boeken zodat je samen met je gezin extra kunt genieten tijdens de feestdagen. Laat je heerlijk in de watten leggen met een kerstarrangement voor een hotel of bungalowpark. Je hoeft zelf niet de hele dag in de keuken te staan om iets lekkers op tafel te toveren, dat wordt allemaal voor je gedaan. Je hoeft alleen maar aan te schuiven of het nog even op te warmen. Ideaal met kleine kinderen. Geniet samen van een heerlijk kerstdiner in je eigen huisje. Haardvuur erbij, misschien na afloop nog even nagenieten in de privé jacuzzi. Verder bieden de vakantieparken tal van (kerst)faciliteiten aan om het iedereen naar de zin te maken. 

2

Kerstarrangement Landal GreenParks

Tijdens de kerstvakantie is het genieten met het hele gezin van een kerstarrangement op een van de vakantieparken van Landal GreenParks. Op de vakantieparken zijn verschillende activiteiten zoals kerstknutselen en kerst lekkernijen bakken die in je in een zelf versierde doosje in het huisje kan opsmikkelen. En wie roept er het hardste 'Bingo' tijdens een gezellige familie kerstbingo?! Tijdens het kampvuur kunnen de kinderen popcorn bakken en marshmallows roosteren. 

Kids Vakantiegids Tip: geen zin om zelf te koken? Een gourmetservice kun je bijboeken of schuif aan in een van de restaurants op het park. Vergeet niet om op tijd hiervoor te reserveren!

3

Center Parcs kerst

Op de parken van Center Parcs is er tijdens de kerstperiode het Winter Wonderland thema met verschillende activiteiten en services voor jong en oud. Kids kunnen deelnemen aan allerlei kerstactiviteiten. Voor wie geen zin heeft zelf uren in de keuken te staan met kerst biedt Center Parcs diverse culinaire arrangementen. Schuif aan in een van de restaurants (wel zo makkelijk met de kids) of geniet in je eigen huisje van een luxe maaltijd. 

Kids Vakantiegids Tip: Op de parken kun je middels de kerstboomservice een kerstboom met of zonder decoratie boeken voor in je cottage.

4

Kerstarrangement De Boshoek

Op Recreatiepark De Boshoek is het heerlijk genieten tijdens de kerstvakantie. Voor de kids is er een goed gevuld kerstanimatieprogramma. Geniet bij de Winter Plaza van de vuurkorven, kerststal en grote kerstboom en smul in het restaurant van een de kerstmenu's; zoals kersttafelgrillen en een 4-gangen kerstdiner. Kom gezellig bowlen op het park bij Eetcafé Western Plaza, sla een balletje op de midgetgolfbaan, ontdek je raceskills in de Racelounge en kun jij de code kraken van de X-Cube escaperoom? 

5

De Bonte Wever kerst all-inclusive

Kom heerlijk all-inclusive genieten van het kerstarrangement bij kinderhotel De Bonte Wever in Assen. Ontdek de leuke kerstvakantie-arrangementen en gooi een strike op één van de bowlingbanen, spetter in het subtropisch zwemparadijs, speel in de indoor kinderjungle, sla een balletje op de midgetgolfbaan, check de leuke kidsactiviteiten met het recreatieteam, geniet van het lekkere eten en de drankjes in de restaurants en de bars en nog veel meer. En maak met het hele gezin een fijne wandeling door het ernaast gelegen Asserbos.

Kids Vakantiegids Tip: Alles is te vinden onder één dak, dus oudere kids kunnen ook prima zelf op ontdekkingstocht gaan bij De Bonte Wever.

6

Vakantiepark Dierenbos kerstarrangement

Op Vakantiepark Dierenbos is van alles te beleven - en smullen - in de kerstvakantie. Jibo verwelkomt jullie met een sfeervol kerstfestijn. Kom langs voor een high five en doe mee met spelletjes, waarbij Jibo ook kerstpakketjes uitdeelt aan de kleinste gasten. Help mee met het verzorgen van een kerstdiner voor de dieren, laat je voorlezen bij de konijnen, loop mee met de lampionnenoptocht en kom naar Jibo's kerstshow. Geniet van een luxe verzorgde brunch of een keuze 3-gangen-diner in het gezellige restaurant. Tip: je kunt samen met Jibo aan het kerstontbijt zitten. En trek er opuit met de AttractiePas. Tip: bezoek de nieuwe Light Safari in Safaripark Beekse Bergen.

Kids Vakantiegids Tip: In het gezellige restaurant kun je culinair genieten van de kerstarrangementen. Dat wordt smikkelen!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Vakantieparken met kerstarrangement

Thema