Vakantiepark met kerstboomservice

 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Tijdens de kerstvakantie is het super leuk om met de kinderen vakantie te vieren op een vakantiepark. Voor het ultieme kerstgevoel kun je ook kiezen voor een vakantiepark met Kerstboomservice. Want met een mooi versierde boom in je huisje is het extra genieten. Op diverse parken in Nederland kun je gebruik maken van deze extra service. Je kunt er voor kiezen dat de boom al op en top shined als je aankomt of om samen met de kinderen de boom te versieren tijdens jullie verblijf. Fijne kerstdagen!

Vakantiepark met kerstboomservice

Top 3 vakanties

Drenthe

Center Parcs De Huttenheugte

 • Aqua Mundo met splinternieuw Water Playhouse
 • Gezellige vernieuwde cottages
 • Kids Safari, Escape Room en véél meer toffe kids activiteiten
Bekijk vakantie

Center Parcs De Huttenheugte

Bekijk vakantie
Limburg

Center Parcs Het Heijderbos

 • Op Jungle avontuur in de Jungle Dome
 • Raften op de snelste wildwaterbaan
 • Verblijf in een kindercottage of Jungle Cabana
Bekijk vakantie

Center Parcs Het Heijderbos

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Vakantiepark Efteling Bosrijk

 • Onbeperkt toegang tot het pretpark
 • Sprookjesachtig overnachten
 • Middenin een bosrijke omgeving met speeltoestellen
Bekijk vakantie

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Bekijk vakantie

Vakantiepark met kerstboomservice

1

Center Parcs Het Heijderbos

Bij Center Parcs bestel je een kerstboom eenvoudig mee wanneer je je kerstvakantie gaat boeken. Tijdens het boeken van je cottage vind je onder het kopje ‘Services’, ‘Kerstboom’. Je kunt een kerstboom met of zonder decoratie bestellen. Bij aankomst op het park haal je jouw kerstboom (met of zonder versiering) op met de voucher die je ontvangt van Center Parcs. Wist je dat… er bij Center Parcs Het Heijderbos in de kerstvakantie standaard een kerstboom staat in de accommodaties? De parken zijn verder feestelijk versierd met Winter Wonderland-versieringen en tal van leuke winterse kinderactiviteiten. Check zeker ook de Kerstcadeau Service als jullie met de kinderen kerst met cadeautjes onder de boom vieren op 24, 25 of 26 december op een van de parken.

Center Parcs De Huttenheugte

Ook vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte kun je ook gebruik maken van de kerstboomservice. Behalve dit en tal van andere kerstactiviteiten heb je tijdens je vakantie op dit park onbeperkt toegang tot WILDLANDS Adventure Zoo met de Wildlands Meerdagenpas. En het ligt ook nog eens pal naast Plopsa Indoor Coevorden en je kunt cottages met een bubbelbad en eigen sauna boeken.

Attractie- en vakantiepark Slagharen

Op het Attractie- en vakantiepark Slagharen zelf vind je geen kerstboomservice, maar hé… je bent toch vooral in het attractiepark en daar is het met Winter Slagharen helemaal in de winterse kerstsferen met een ijsbaan en zelfs de kerstman is van de partij! Let op: tot de kerstvakantie is het park alleen in de weekenden geopend.

Winter Efteling

Als je een vakantie boekt in Hotel Efteling of Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je ook geen kerstboomservice voor op je eigen kamer of accommodatie, maar je hebt wel onbeperkt toegang tot het attractiepark dat helemaal in het teken staat van de Winter en kerst.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3 (2 reviews)

Door jou bekeken

Vakantiepark met kerstboomservice

Thema