Center Parcs kerstvakantie

27 Vakanties gevonden
 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Droom weg in Winter Wonderland op de vakantieparken van Center Parcs in Nederland tijdens de kerstvakantie. Waai heerlijk uit in een huisje aan zee of wandel zo de natuur in vanuit je cottage. Zing en dans mee met Orry en de wannabe Kerst elf, smul van de culinaire kerstarrangementen, maak gebruik van de kerstboomservice en wie weet komt de Kerstman samen met Orry de kerstcadeaus bij jullie super coole Kinder Cottage met speelkamer en speelhut bezorgen. Ho, ho, ho... merry Christmas.

Top 6 vakanties

Limburg

Center Parcs Het Heijderbos

 • Op Jungle avontuur in de Jungle Dome
 • Raften op de snelste wildwaterbaan
 • Verblijf in een kindercottage of Jungle Cabana
Bekijk vakantie

Center Parcs Het Heijderbos

Bekijk vakantie
Flevoland

Center Parcs De Eemhof

 • Met uitzicht over het glinsterende Eemmeer
 • Nieuwe Generatie Kindercottage met privéglijbaan
 • Aqua Mundo met wildwaterbaan & Indoor Speelhal
Bekijk vakantie

Center Parcs De Eemhof

Bekijk vakantie
Limburg

Center Parcs Het Meerdal

 • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met wildwaterbaan
 • Deze zomer: hindernissenparcours op het water
 • Kindercottages met eigen speeltuin en meer thema-accommodaties
Bekijk vakantie

Center Parcs Het Meerdal

Bekijk vakantie
Noord Holland

Center Parcs Park Zandvoort

 • Overnachten in Premium cottages, Beach Chilla of Wellness Hotelsuite
 • Idoor speelparadijzen Jump Town & BALUBA
 • Aqua Mundo met watercinema & Kinder-Doe-Bad
Bekijk vakantie

Center Parcs Park Zandvoort

Bekijk vakantie
Drenthe

Center Parcs De Huttenheugte

 • Aqua Mundo met splinternieuw Water Playhouse
 • Gezellige vernieuwde cottages
 • Kids Safari, Escape Room en véél meer toffe kids activiteiten
Bekijk vakantie

Center Parcs De Huttenheugte

Bekijk vakantie
Limburg

Center Parcs Limburgse Peel

 • Op 5 min rijafstand van Attractiepark Toverland!
 • Midden op de Limburgse Peel: een van de mooiste bosgebieden van NL
 • Animatie, Subtropisch Zwembad & Bowlen
Bekijk vakantie

Center Parcs Limburgse Peel

Bekijk vakantie
1

Last minute Center Parcs kerstvakantie

Geniet heerlijk last minute van Center Parcs in de kerstvakantie. Hoe leuk is het om de kinderen - en jezelf - op het laatste moment nog te verrassen met een weekendje weg of een week naar een vakantiepark van Center Parcs in Nederland. Alle parken hebben als thema Winter Wonderland, dus de kids kijken hun ogen uit. Loop mee met de midwinterlichtjestocht, beleef avonturen met het animatieteam en geniet samen van de familieactiviteiten. Even helemaal weg, lekker eruit naar een park midden in de natuur of in de buurt van de zee en echt alle tijd voor elkaar. Tip: Met deze kerstaanbiedingen wordt het echt een kerstvakantie om nooit te vergeten.

2

Water Playhouse Center Parcs: tropisch genieten!

Hoe fijn is het om tijdens de kerstvakantie lekker warm en 'droog' binnen te genieten van de Aqua Mundo op de vakantieparken van Center Parcs. Stap binnen in de subtropische wereld en plof in je zwembroek neer onder een palmboom. Het kan allemaal. En hoe gaaf is het om tijdens de kerstvakantie extra tropisch te genieten in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo... met Water Playhouse! Je vindt deze waterspeeltuinen op twee parken in Nederland, te weten in Drente en in Zeeland. Kids beleven hier splashtastische avonturen en uren spetterplezier. 

Center Parcs De Huttenheugte

In het vernieuwde Center Parcs De Huttenheugte is zoveel te doen voor de kids, dat ze tijd te kort komen om alles te beleven! Het park heeft een subtropisch zwemparadijs waar je lekker kunt spetteren met een NIEUW Water Playhouse. Wil je een leuk actief dagje uit? Breng dan een bezoek aan de bekende Studio 100-buren van Plopsa Indoor Coevorden, je wandelt hier zo naartoe vanaf het vakantiepark. 

Center Parcs Port Zélande

Heerlijk uitwaaien aan de zee en daarna opwarmen in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo in Center Parcs Port Zélande. Waterratjes moeten zeker ook hier het Water Playhouse testen! Tip: ben je er ook nog op 1 januari 2022? Doe dan een nieuwsjaarsduik in de zee met het gezin.

3

Kerst arrangement Center Parcs

Bij Center Parcs is er tijdens de kerstperiode - die loopt van half november tot half februari - het Winter Wonderland thema met o.a. de Winter Hotspot, de Kids Winter Workshop, de Winter Voorleesverhaaltjes, de kerstboom- en kerstcadeauservice en niet te vergeten het mooie vuurwerk tijdens oud en nieuw. Tip: Op alle 3, 4 en 5-bird parken kun je een kerstboom (met of zonder decoratie) boeken voor in de cottage.  Wil je niks missen tijdens de kerst, kies dan voor een 5 birdie park, zoals De EemhofDe Huttenheugte of De Kempervennen

Tip: oefen je ski- en snowboardskills op de hellingen – indoor of outdoor - van Montana Snowcenter, pal naast De Kempervennen.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 reviews)

Door jou bekeken

Center Parcs kerstvakantie

Thema