De leukste aparthotels op Mallorca

27 Vakanties gevonden

Logeren in een kindvriendelijk aparthotel op Mallorca is hot! Met kinderen is het ideaal: je hebt onwijs veel meer ruimte dan in een hotelkamer en met een eigen keuken heb je de luxe om te kiezen tussen all inclusive aanschuiven in het restaurant of zelf bepalen wanneer je eet, bijvoorbeeld na een excursiedag of als de kleine al ligt te slapen. Bovendien worden de kamers dagelijks gereinigd met schone handdoeken en fris opgemaakte bedden. Happy holiday in een aparthotel op Mallorca!

De leukste aparthotels op Mallorca

De leukste aparthotels op Mallorca

1

Wat is een aparthotel?

Een aparthotel is een hotel dat uit allemaal appartementen bestaat. Hierdoor heb je meer ruimte in de accommodatie - ideaal met kleine kinderen die nog meerdere slaapjes doen of tieners die hun privacy willen. En je geniet van alle luxe voordelen van een hotel. Je verblijft er op basis van logies, halfpension of all inclusive. Maar met een eigen kitchenette behoud je ook de vrijheid en het gemak om zelf voor je eten te zorgen. Je doet je eigen boodschappen, dus geen verrassingen. Verder is net als bij een hotel alle service inclusief, zodat je geen omkijken hebt naar de bedden, de badkamer, de handdoeken en of er nog genoeg toiletpapier is. Een aparthotel heeft ook vaak een kidsclub waar de kinderen zich kunnen vermaken. 

Kids Vakantiegids Tip: een leuk logeeradres in de oostelijke badplaats Sa Coma is Aparthotel Protur Safari Park. Dit is een comfortabel aparthotel dat geschikt is voor gezinnen. Voor de kids is er een apart kinderbad, een zwembad met glijbanen, een kidsclub en een speeltuin. En je kunt hier zowel gebruik maken van de all inclusive als je eigen kitchenette.

2

Aparthotel Mallorca

Op Mallorca vind je voor iedere prijsklasse en ieder gezin een passend aparthotel op de meest populaire bestemmingen. Langs een van de mooiste en beste baaien aan de oostkust, Cala Millor, is Protur Floriana Resort een heerlijk aparthotel voor het hele gezin. Je kunt zelf kiezen of je op basis van logies of all-inclusive verblijft en er is een kidsclub. Het kindvriendelijke strand ligt 450 meter verderop.

Kids Vakantiegids Tip: Wie op zoek is naar een aparthotel als perfecte uitvalsbasis voor al het moois in de omgeving van het noordelijk gelegen Alcúdia, kan terecht in Aparthotel Zafiro Mallorca. Met een waterschip, een mini- en een tienerclub en een wit strand op loopafstand is het 100% genieten van de hele familie

3

Aparthotel met baby

Een aparthotel is een ideale manier om je vakantie te vieren met een baby. Je kunt ze een eigen slaapkamer geven, wel zo rustig voor de baby en je hoeft zelf niet te fluisteren of verplicht op het balkon te zitten. En met een eigen kitchenette heb je als grote voordeel dat je je eigen boodschappen kunt doen en kunt koken wat de kleine lekker vindt op het tijdstip dat het jou (en de baby) uitkomt. Met een extra woonkamer heeft je baby of kleintje net wat meer bewegingsvrijheid om te spelen op een kleedje, te kruipen of rond te rennen. En wat dacht je van alle extra spullen die je verder nog mee moet nemen zoals een kinderwagen, buggy, campingbed, badje enzovoort. Daar heb je in een aparthotel alle ruimte voor, waardoor je extra geniet van je familievakantie op Mallorca.

Kids Vakantiegids Tip: een ander super kindvriendelijk adresje in Sa Coma is Bouganvilla Hotel & Appartementen. Waterratjes kunnen terecht in het SPLASHWORLD-aquapark met SplashFactor9 en er is ook een kidsclub waar de kids vakantievriendjes kunnen maken en gezellig kunnen spelen.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (9 reviews)

Door jou bekeken

De leukste aparthotels op Mallorca

Thema