Kinderhotels Mallorca

33 Vakanties gevonden

Op Mallorca zijn meer dan genoeg kinderhotels te vinden. Een kinderhotel noemen we op Kids Vakantiegids pas een kinderhotel als er volop is gedacht aan vakantieplezier voor baby’s, peuters en kleuters. Denk aan voldoende faciliteiten, maar ook aan samen knutselen, dansen en een compleet aquapark bij het hotel voor een frisse duik. Ook zo’n zin in een zonnig verblijf bij een kinderhotel op Mallorca? Check dan alles over kinderhotels op Mallorca!

Schoolvakantie aanbiedingen

Aanbiedingen tonen voor

Last Minute
TUI

Last minutes SPLASHWORLD | TUI

Op zoek naar een vakantie boordevol waterpret? Bij TUI profiteer je momenteel van hoge kortingen op de kindvriendelijke SPLASHWORLD adresjes. Wees er snel bij en boek gauw jullie last minute vakantie!

1

Wat is een kinderhotel?

Een kinderhotel is een hotel dat inspeelt op de vakantiewensen van het hele gezin. Zowel mama als papa, de grote puberbroer, de basisschooljeugd, het prinsesje van drie als de baby van acht maanden moeten zich er kunnen vermaken. Kinderhotels moeten voldoen aan criteria zoals ruime babyvoorzieningen, een professionele babyopvang of oppas. Daarnaast moeten ze voldoen aan een breed scala aan kinderfaciliteiten, zoals een kinderspeelkamer, een binnenspeeltuin, kidsclubs en volop kinderanimatie.

2

Kinderhotel Mallorca

Op Mallorca zijn heel veel kinderhotels te vinden die 100% family proof zijn. Omdat het in de zomer erg warm kan worden, zijn de zwemfaciliteiten uitgebreid met aparte kinderbaden en vette glijbanen. Voor pubers zijn er relaxte teenzones (met games en wifi) en voor de allerkleinsten baby- en kidsclub. Vanuit je kinderhotelkamer roetsjen de oudere kids zo van de glijbaan of neem je zelf plaats op een ligstoel om te relaxen. Het animatieteam staat klaar om de kids te vermaken en er is genoeg ruimte in de appartementen waardoor iedereen toch zijn eigen plekje heeft. Kom snel mee naar een kinderhotel op Mallorca.

3

All inclusive kinderhotel

Voor als je helemaal nergens omkijken naar wilt hebben, zijn er ook nog all inclusive kinderhotels op Mallorca. Naast alle faciliteiten voor je baby, kleuter, kind of tiener, hoef je hier ook niet na te denken over het eten en drinken. All inclusive is all in, waardoor je alleen maar aan hoeft te schuiven in het restaurant van het resort voor je ontbijt, lunch en diner. In de all inclusive formule zit ook altijd nog een snackmoment in de middag of avond. Wat is er nu gaver voor de kids om zelf een ijsje of donut te halen? En een kleurrijke kindercocktail met parapluutje maakt het vakantiegevoel helemaal compleet. Happy Holiday!

4

SPLASHWORLD bij kinderhotels op Mallorca

Ga je voor een kinderhotel vakantie bij een SPLASHWORLD hotel op Mallorca, dan weet je zeker dat jij het grootste deel van je vakantie zult doorbrengen in het waterpark. Bij TUI krijgen alle glijbanen en waterattracties een aantal punten, waarmee de SplashFactor wordt berekend. Dat maakt het kiezen van de ideale vakantie nóg gemakkelijker. Want je snapt: hoe hoger de SplashFactor, hoe groter de waterpret. Ook op Mallorca slaagt je familievakantie op een adresje van SPLASHWORLD. Veel spetterfun!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4 (6 reviews)

Door jou bekeken

Kinderhotels Mallorca

Thema