Kindvriendelijk Appartement Mallorca

26 Vakanties gevonden
Kindvriendelijk Appartement Mallorca

Heb je op je vakantieadres in Mallorca graag veel ruimte en een eigen kitchenette zodat je zelf kunt koken? Vier dan vakantie in een appartement op het Spaanse eiland Mallorca. Vamos a Mallorca!

Kindvriendelijk Appartement Mallorca

Verhalen die je wilt lezen 1

Kindvriendelijk Appartement Mallorca
Blog

Welk appartement van TUI BLUE past bij YOU?

Kindvriendelijk Appartement Mallorca

1

Voordelen appartement op Mallorca

Een appartement heeft als grootste voordeel de extra ruimte en (slaap)kamers ten opzichte van een hotelkamer. Met meerdere ruimtes en een eigen kitchenette heb je veel meer bewegingsvrijheid dan op een hotelkamer. Zeker voor grotere gezinnen of gezinnen met kleine kinderen en/of baby’s is een appartement veel relaxter om vakantie te vieren. Je deelt met z’n allen ‘één voordeur’ in plaats van dat je twee losse hotelkamers moet boeken. Een appartement is ook handiger dan een hotel voor wat betreft het eten, je kunt in een ‘rustige omgeving’ op het moment dat jij wilt je eigen eten klaarmaken. Geen lange zoektocht naar een geschikt kidsproof restaurant; je haalt je eigen boodschappen bij de lokale supermarkt. En het scheelt je ook nog veel geld, dat je dan weer aan andere leuke dingen kunt uitgeven.

Kindvriendelijk Appartement Mallorca

2

Appartement Mallorca

Er zijn ook genoeg gezellige comfortabele appartementen op Mallorca te vinden langs de kust en bekende plaatsen als Alcudia en El Arenal. Grotere kids kunnen zichzelf entertainen in het zwembad terwijl jij het eten klaarmaakt en kleinere kids kunnen in het appartement spelen of naast je in de box liggen. Een leuk adres is Hotel Bougainvilla SPALSHWORLD Globales in Sa Coma. Hier kunnen de kinderen uren genieten van het waterparadijs dat bij het appartement hoort en er worden ook shows georganiseerd in de avond. Ook hier heb je de keuze voor all inclusive of zelf koken.

Kindvriendelijk Appartement Mallorca

3

Mallorca met baby

Naar Mallorca met een baby? Mallorca is een echte familiebestemming, dus met een baby - en kleine kids - zit je altijd goed op dit eiland. Een appartement biedt meer mogelijkheden met baby’s en kleine kinderen. Je kunt ze een eigen slaapkamer geven, wel zo rustig voor de baby en je hoeft zelf niet te fluisteren of verplicht op het balkon te zitten. Een eigen kitchenette heeft als grote voordeel dat je je eigen boodschappen kunt doen en kunt koken wat de kleine lekker vindt op het tijdstip dat het jou (en de baby) uitkomt. En met een extra woonkamer heeft je baby of kleintje net wat meer bewegingsvrijheid om te spelen op een kleedje, te kruipen of rond te rennen. En wat dacht je van alle extra spullen die je verder nog mee moet nemen zoals een kinderwagen, buggy enzovoort. Daar heb je in een appartement ook alle ruimte voor.

Kindvriendelijk Appartement Mallorca

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Kindvriendelijk Appartement Mallorca

Thema