Vakantie met manege Nederland

9 Vakanties gevonden

Een vakantie met manege in Nederland is echt top voor paardenfans! Als echte paarden/ponygek doe jij niets liever dan je favoriete dieren verzorgen, knuffelen en een ritje maken. Voor een vakantie met manege zit je in Nederland helemaal goed. Er zijn genoeg toffe kindvriendelijke vakantieadresjes waar je een te gekke vakantie beleeft met een manege. Je nieuwe vriendjes staan je al op te wachten. 

Meer inspiratie

Ponyvakantie

Op ponyvakantie? Je vindt in Nederland en de rest van Europa heel veel adresjes waar ponyfans hun hart ophalen! Kids Vakantiegids zet de leukste ponyvakantie spots in binnen- en buitenland voor je ..

Ponypark Nederland

Naar een ponypark in Nederland? In ons eigen landje zijn veel vakantieparken waar je helemaal goed zit voor een flinke dosis ponypret en waar je ook nog eens superleuke kidsanimatie en –activ..

Vakantiepark met manege

Echte ponyfans zitten helemaal goed op een vakantiepark met manege. De kleine ruiters staan vanuit hun vakantiehuisje in no time tussen de paarden en vaak worden er leuke paardenactiviteiten georga..

Ponypret bij Landal

Paarden & pony fans opgelet! Op vakantiepark Landal Het Land van Bartje in de Drentse natuur beleven kids hun ultieme pony-pret-vakantie, want hier vind je een Ponyranch óp het park. De ..
1

Vakantie met manege Drenthe

Beleef een onvergetelijke vakantie met manege in Drenthe. De provincie die bekend staat om haar hunebedden  is een echte aanrader voor een leuke vakantie met kinderen. Deze groene provincie met prachtige natuurgebieden is perfect voor fijne ritjes op een pony of in de huifkar. Bij Landal Het Land van Bartje in Ees vier je een te gekke vakantie met manege in Drenthe. Hier worden de coolste activiteiten georganiseerd voor ponyliefhebbers t/m 12 jaar zoals Pimp Your Pony, waarbij je alle tijd krijgt om jouw vriendje tot mooiste pony van de stal om te toveren. Op de ponyranch van vakantiepark Het Land van Bartje kun je ponyrijles krijgen en ritjes maken door het bos. Je kunt natuurlijk ook een leuk ritje met de hele familie maken in een huifkar. Echte daredevils wagen zich aan voltige. Volte-wattes? Hier leren de kids kunstjes uit te voeren op de rug van een rijdend paard als een echte circusacrobaat! Naast een toffe vakantie met manege kun je hier ook fijn spetteren in de zwembaden, spelen met Bollo in de supergezellige Bollo Club en ravotten in de indoorspeeltuin.

2

Vakantie met manege Gelderland

Paardenfreaks genieten optimaal van een vakantie met manege in Gelderland. In de grootste provincie van Nederland kunnen niet alleen ponyfans, maar alle dierenfans hun  hart ophalen. Beleef apenstreken in de Apenheul in Apeldoorn, bewonder de bijzondere kunstjes van dolfijnen en zeeleeuwen in het Dolfinarium in Harderwijk en maak een reis rond de wereld in Burgers’ Zoo in Arnhem. Maar echte diehard ponylovers hebben het pas echt naar hun zin op een vakantie met manege in Gelderland. Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen is dan echt de ‘place to be’. De Boshoek heeft namelijk een eigen ponyclub waar je (privé)rijles kunt krijgen. Ben jij al een echte ruiter, dan ga je samen met een instructeur de Veluwse bossen in voor een fijn ritje. Escape en Zorro zijn twee Shetlanders en de beste vriendjes. Zij zijn als laatst op de ponyranch komen wonen.  Jack en Joe, twee Gipsy Cobs, zijn in 2016 van Ierland naar de Boshoek in Nederland verhuisd. Ze houden allebei van knuffelen en zijn echte zoetekauwen, een suikerklontje gaat er altijd wel in. Op Jack kun je een ritje maken in het bos of de bak, Joe neemt graag het voortouw en met hem kun je een ritje maken in de huifkar. En er zijn nog veel meer paardenvriendjes! Nieuw in 2017 zijn de paardrijlessen voor peuters tussen de 3 en 5 jaar. Een vakantie met manege in Gelderland is dus ook erg geschikt voor de allerkleinste paarden –en ponyfans. Hier leren de kleintjes alles over het verzorgen van de dieren en spelenderwijs leren ze de fijne kneepjes van het paardrijden. Een ponyrijles duurt zo’n driekwartier.

3

Vakantie met manege Limburg

Paardenfreaks beleven de tijd van hun leven tijdens een vakantie met manege in Limburg. In deze gezellige zuidelijke provincie is het landschap prachtig glooiend en perfect voor een mooi ritje op een paard of pony. Aan de overkant van Vakantiepark Weerterbergen in Weert ligt manege Hippotel. Tijdens deze vakantie met manege in Limburg kun je ervoor kiezen om tegen betaling rijlessen te nemen of als je al wat ervaring hebt, stoere bosritten te maken. Heb jij zelf een paard of pony en kun je die echt geen dag missen? Droog je traantjes dan maar, want tijdens je verblijf op Vakantiepark Weerterbergen kun je jouw beste dierenvriendje gewoon meenemen en stallen bij Hippotel. Samen beleef je de beste avonturen tijdens een topvakantie met manege in Limburg! Je paard of pony wordt hier lekker in de watten gelegd met vers voer en stro. Naast de manege vermaak je je bij Vakantiepark Weerterbergen ook prima in het kinderspeelhuis en de Koos Kids Club, waar je de mooiste creaties knutselt en je de show steelt op de dansvloer in de minidisco. Ook in de omgeving vermaak je je opperbest met je familie. Ga terug in de tijd van ridders en prinsen en prinsessen en bezoek eeuwenoude kastelen of waag je aan een spannende afdaling in één van de grotten in Limburg.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.4 (18 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Vakantie met manege Nederland

Thema