Vakantiepark met gourmetservice

 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Het is altijd super leuk om met de kinderen vakantie te vieren op een vakantiepark. En wat is er nu leuker - en lekkerder - dan samen met het gezin te genieten van de gourmetservice die je favoriete vakantiepark aanbiedt. Je hoeft dan zelf niet na te denken over ‘wat eten we’, het wordt allemaal voor je verzorgd. In plaats van uren in de keuken te staan, geniet je nu uren met elkaar van de lekkerste hapjes en drankjes in je eigen accommodatie. Wel zo handig met kids, kunnen ze tussendoor hun energie kwijt of spelen met hun speelgoed.

Top 6 vakanties

Noord Holland

Center Parcs Park Zandvoort

 • Overnachten in Premium cottages, Beach Chilla of Wellness Hotelsuite
 • Idoor speelparadijzen Jump Town & BALUBA
 • Aqua Mundo met watercinema & Kinder-Doe-Bad
Bekijk vakantie

Center Parcs Park Zandvoort

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Rabbit Hill

 • Kinderbungalows met slaaphut, spelletjes & kikkerdouchekop
 • Vlakbij Pretpark Julianatoren & Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Bollo Kids Club, Indoor Zwembad & Indoor speeltuin
Bekijk vakantie

Landal Rabbit Hill

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Lake Resort Beekse Bergen

 • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
 • KidsJungalow in bosrijke omgeving
 • Splinternieuw centrumgebouw Ganvie Village
Bekijk vakantie

Lake Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Vakantiepark Dierenbos

 • Boomhutten & Bungalows met dierenthema
 • Natuurspeeltuin 2400m2 en kinderboerderij
 • Gratis toegang tot 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen
Bekijk vakantie

Vakantiepark Dierenbos

Bekijk vakantie
Drenthe

Center Parcs De Huttenheugte

 • Aqua Mundo met splinternieuw Water Playhouse
 • Gezellige vernieuwde cottages
 • Kids Safari, Escape Room en véél meer toffe kids activiteiten
Bekijk vakantie

Center Parcs De Huttenheugte

Bekijk vakantie
Drenthe

Resort Hof van Saksen

 • 5-sterren resort met luxe vakantieboerderijen
 • Recreatiemeer met strandspeeltuin
 • Indoor speel- & zwemparadijs met 195 m lange trechterglijbaan
Bekijk vakantie

Resort Hof van Saksen

Bekijk vakantie
1

Gourmetservice Landal

Wanneer je kiest voor de gourmetservice van Landal kun je tijdens de vakantie onbezorgd genieten met het hele gezin in jullie eigen accommodatie. Dit is lekker eten (met kids ook niet  onbelangrijk) in de eigen accommodatie zonder uren in de keuken te hoeven staan. Geen stress of de kids zich wel gedragen in het restaurant, eventuele restjes kun je een dag later nog opeten en de kinderen kunnen tussendoor even spelen of hun appjes checken). Bestel het Gourmetarrangement voor € 17,95 p.p. en voor kids t/m 12 jaar € 8,95 p.p. tijdig (minimaal 1 dag van tevoren) en geniet van diverse soorten vlees, frisse salade, stokbrood en lekkere sauzen (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen en excl. borg).

Landal Hof van Saksen

Met een bomvol activiteiten programma is het heerlijk dat je tijdens je verblijf op Landal Hof van Saksen kunt kiezen voor de gourmetservice. Reserveer het gourmetarrangement voor € 19,50 p.p. en voor kinderen t/m 12 jaar € 10 p.p. en geniet van diverse soorten vlees en sauzen, groenten, salade en natuurlijk stokbrood met kruidenboter (incl. huur gourmetstel en benodigde materialen). De borg voor het gourmetstel is € 25. Het gourmetarrangement is af te halen in de Noordermarkt. 

Landal Rabbit Hill

Ook bij Landal Rabbit Hill is het mogelijk om een gourmetarrangement bij te boeken tijdens je verblijf. Hierdoor kun je overdag onbezorgd genieten van alles wat het park en de mooie omgeving van Nationaal Park de Hoge Veluwe allemaal te bieden heeft.

2

Gourmetservice Center Parcs

Center Parcs Zandvoort

Vanaf 18 december wordt de vernieuwde indoor Action Factory geopend op Center Parcs Zandvoort. Kom ook spelen in het overdekte speelparadijs met echte beach vibes. Van al dat spelen krijg je natuurlijk honger. Als je gebruik maakt van de gourmetservice dan kunnen jullie extra lang genieten van de speeltuin, het strand en de vernieuwde bowling.

Center Parcs De Huttenheugte

Op vakantiepark Center Parcs De Huttenheugte kun je ook gebruik maken van het zogenaamde Table Cooking. Of je nu wilt gourmetten, steenplaat of barbecueën: de medewerkers brengen alle ingrediënten naar jouw cottage, inclusief de apparatuur. Hierdoor kunnen jullie extra genieten van alle faciliteiten op het park en vergeet niet de onbeperkte toegang tot WILDLANDS Adventure Zoo met de Wildlands Meerdagenpas.

3

Meer vakantieparken met gourmetservice

Vakantiepark Weerterbergen

Op Vakantiepark Weerterbergen kun je heerlijk genieten in het subtropisch zwemparadijs en genieten van alle kinderactiviteiten die worden georganiseerd in de enige echte Koos Konijn Kids Club. Om het feest helemaal compleet te maken is het ook mogelijk om gebruik te maken van de gourmetservice. Bestel een gourmet- of barbecuepakket, inclusief barbecue of gourmetstel in bruikleen. Er zijn verschillende pakketten te reserveren, dus je kunt ook vegetarisch gewoon meegenieten!

Vakantiepark Beekse Bergen

Als je met de kids de hele dag in het bijbehorende Safaripark Beekse Bergen - waar je onbeperkt toegang hebt tijdens je verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen - hebt rondgelopen, dan is het wel zo makkelijk als je ’s avonds thuis in je accommodatie hup kunt aanschuiven en alleen het gourmetstel hoeft op te warmen. Let op: je moet het gourmetpakket een dag van te voren reserveren.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (2 reviews)

Door jou bekeken

Vakantiepark met gourmetservice

Thema