Vakantiepark Nederland met zwembad

Dit zijn de leukste vakantieparken met zwembad in Nederland

99 Vakanties gevonden

Een vakantie of weekendje weg is voor de meeste kids niet compleet zonder een goeie dosis waterpret. Dus ga je voor een vakantiepark in Nederland met zwembad, dan weet je zeker dat je goed zit. Eigenlijk moet je tegenwoordig bijna harder zoeken naar een vakantiepark zónder, dan een vakantiepark mét zwembad. Binnenbaden, buitenbad, subtropische zwembaden, sportzwembaden, dompelbadjes, privézwembaden, bubbelbaden… Ze zijn er in alle soorten en maten. Dus wat voor waterratjes je ook bent of in huis hebt, je vindt altijd wel een vakantiepark met een zwembad dat 100% aan jullie wensen voldoet.

Top 6 vakanties

Limburg

Recreatiepark de Leistert

 • Luxe Bungalows, kampeerplaats met privé sanitair en Glamping Tenten
 • Waterspeeltuin- en zone met roeivijver & strand
 • Veelzijdig recreatieprogramma met Pluck en Pien
Bekijk vakantie

Recreatiepark de Leistert

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Landal Vennenbos

 • Vernieuwd zwemparadijs met Black Hole slide, watervallen & Kids Junglebad
 • VERNIEUWDE grote indoorspeelplaats
 • Kidsanimatie met Puk & Pelle en Bollo
Bekijk vakantie

Landal Vennenbos

Bekijk vakantie
Overijssel

Kampeerdorp de Zandstuve

 • Overdekt Subtropisch Zwemparadijs met supersnelle glijbaan
 • Klimmen & klauteren in het Indoor Speelkasteel van Cobus
 • Animatieprogramma voor alle leeftijden
Bekijk vakantie

Kampeerdorp de Zandstuve

Bekijk vakantie
Overijssel

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

 • WigWams, Cowboy Cottage, Lodges en bungalows met eigen terras
 • Volop animatie op vakantie- en attractiepark
 • 5.200m2 groot Aqua Mexicana & buitenwaterspeeltuin Sunny Beach
Bekijk vakantie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Bekijk vakantie
Limburg

Center Parcs Het Meerdal

 • Subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met wildwaterbaan
 • Deze zomer: hindernissenparcours op het water
 • Kindercottages met eigen speeltuin en meer thema-accommodaties
Bekijk vakantie

Center Parcs Het Meerdal

Bekijk vakantie
Zeeland

Strandpark De Zeeuwse Kust

 • 250 meter van het Noordzeestrand
 • Kampeerplaatsen, accommodaties tot 8 personen en hotelsuites
 • Overdekt zwembad met speelschip en spraypark
Bekijk vakantie

Strandpark De Zeeuwse Kust

Bekijk vakantie
1

Vakantiepark Nederland met subtropisch zwembad

Bijna iedereen is er wel eens in z’n leven geweest: in een vakantiepark in Nederland met subtropisch zwembad. En als je er nog nooit geweest bent, dan moet je ‘m meteen hoog op je vakantie-verlanglijstje zetten! Op vakantie dicht bij huis, en toch helemaal in tropische sferen. Wat wil je nog meer? De zwemparadijzen worden tegenwoordig steeds groter, mooier en unieker. Met elke keer weer nieuwe gave elementen zoals een wildwaterbaan waar je zelfs op kunt raften of een waanzinnig snorkelbad waar je tussen kleurrijk koraal en visjes door een verzonken stad zwemt.

Er zijn 2 Landal vakantieparken in Nederland met een subtropisch zwembad. Landal De Lommberbergen in Reuver in Limburg met golfslagbad, Kids Junglebad en gave kronkelslides. En Landal Het Vennenbos in het Brabantse Hapert, waar het zwemparadijs pas helemaal is verbouwd en vernieuwd, met een gave Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal lights, een Lazy River en Junglebad. 

Bij Center Parcs kun je op alle vakantieparken in Nederland naar de Aqua Mundo. Dit beroemde subtropische zwembad ligt altijd midden op het vakantiepark en heeft te gekke waterattracties voor jong en oud. Van een spetterend Kinder-doe-bad voor de allerkleinste waterratjes tot een woeste wildwaterbaan vol afdalingen en scherpe bochten voor echte thrillseekers.

2

Vakantiepark Nederland met binnenzwembad

Als je vakantie viert op een vakantiepark in Nederland ben je helaas niet altijd verzekerd van lekker zonnig weer, maar met een spetterend binnenzwembad is waterpret gegarandeerd, zelfs wanneer de regen met bakken uit de lucht valt! In een subtropisch zwemparadijs heb je helemaal het gevoel of je in een warm vakantieoord bent beland, maar er zijn ook vakantieparken in Nederland met zwembaden die niet subtropisch zijn, maar wel heel gave attracties hebben. Zo vind je bij vakantiepark Hof van Saksen in het Drentse Nooitgedacht 4 spectaculaire glijbanen waaronder de Saltato – de langste trechterglijbaan ter wereld! In deze 195 meter lange waterglijbaan met 4 trechters schiet je in een 2-persoonsband heen en weer. Het eerste deel van de glijbaan is kabbelend, dan golvend en vervolgens beland je met een donderend  geraas in de volgende trechter. De spectaculaire lichteffecten maken de ervaring compleet. Need we say more?

3

Vakantiepark met waterpark Nederland

Ben jij een waterrat in hart en nieren, en breng je jouw vakantie het liefst alleen maar in je zwembroek of badpak? Dan ga je natuurlijk voor een vakantiepark met waterpark in Nederland! Stel je voor: zo’n adresje waar je elke dag van je verblijf eindeloos van de glijbanen kunt roetsjen, kunt deinen op de golven van het golfslagbad en bubbelen tot je vingers verrimpeld zijn. Er zijn een paar vakantieparken in Nederland met een waterpark waar je niet omheen kunt. Attractie- & Vakantiepark Slagharen bijvoorbeeld, met het te gekke waterpark Aqua Mexicana. Je waant je helemaal in Mexicaanse sferen in dit kleurrijke paradijs met subtropisch zwembad, spetterend spraypark, duizelingwekkende glijbanen en een heerlijk palmenstrand. Of logeer bij Vakantiepark Duinrell voor onbeperkt toegang tot het Tikibad met maar liefst 12 waanzinnige glijbanen, kinderplonsbad, waterspeeltuin Playa en Lazy River.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (4 reviews)

Door jou bekeken

Vakantiepark Nederland met zwembad

Thema