Vier een onvergetelijk Sinterklaasweekend

Geniet van alle sintactiviteiten op de vakantieparken

367 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

'Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan....' Spannend, op zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland! Dit keer in Gorinchem. Ben je lief geweest? Zorg dan dat jouw Sinterklaas weekend één groot feest wordt en boek een Sinterklaas arrangement. Verschillende vakantieparken hebben Sint en zijn pieten namelijk een vakantiehuisje aangeboden en jij kunt bij ze op bezoek tijdens een heerlijk weekend weg eind november of begin december! We hebben de leukste vakantieparken met Sinterklaas activiteiten voor je op een rijtje gezet. Dat wordt een onvergetelijk sinterklaasweekend!

1

Sinterklaasarrangement met 30% korting bij De Leistert

Spannend! De tijd van schoentjes zetten, verlanglijstjes maken en (veel) pepernoten eten breekt weer aan. Sinterklaas is vanaf 18 november weer in het land. Tijdens deze gezellige periode heeft de Recreatiepark de Leistert een speciaal Sinterklaas-arrangement met 30% korting op een 5 of 7 persoons vakantieboerderij tijdens het weekend van 17 november, 24 november en 1 december. Wat dacht je van... een Pietenbezoek bij de bungalow? Een echt sinterklaasontbijt bij restaurant Grillo? Een lekkernijpakket in het thema van de sint? En een Limburgse sinterklaasvlaai? Onder alle reserveringen van dit arrangement wordt één gelukkige winnaar verrast bij zijn bungalow met een gouden XL chocoladeletter. Deze gouden letter is niet alleen erg lekker om op te eten, hiermee win je ook nog eens een gratis volgend verblijf* bij de Leistert! *O.b.v. beschikbaarheid en buiten Nederlandse/Belgische schoolvakanties.

Speciaal sintertainmentprogramma

Tijdens deze gezellige periode heeft het vakantiepark een bomvol recreatieprogramma. Volg een van de toffe pietentrainingen waarbij je alles leert en te weten komt over hoe je een échte Piet kunt worden. Ga met je hele gezin of familie buiten staan voor de Sint- en Piet parade of dans samen met alle Pieten op de allerleukste minidisco hits. Vergeet niet om je verkleedkleren mee te nemen!

2

Sinterklaas komt langs bij Center Parcs

Pakjesavond is natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes! Ook op een vakantiepark wachten de kinderen op Pakjesavond gespannen af. Bij Center Parcs wordt dit allemaal voor je geregeld. Wanneer je de Pakjesbezorgservice bijboekt, slaat de spanning dan ook snel om in glunderende gezichtjes. Terwijl jullie sinterklaasliedjes zingen komen de pieten 's avonds de pakjes brengen en bonzen daarbij (keihard) op je deur! Dat wordt een feestelijke en onvergetelijke avond.

Sinterklaas én Winter Wonderland bij Center Parcs

De vakantieparken van Center Parcs zijn tijdens het Winter Wonderland al extra magisch, maar met Sinterklaas doen ze er nog een schepje bovenop. In alle parken worden dan de leukste Sinterklaas activiteiten georganiseerd. Help met het bakken van Pepernoten bij Wannabe een Pepernotenpiet en ga op bezoek bij Sint en Piet in het speciale huis van Sinterklaas. Werkelijk aan alles is gedacht om je verblijf onvergetelijk te maken. Over dit weekend zullen de kinderen nog lang napraten.

3

Bezoek Sinterklaas in zijn eigen bungalow bij Landal

Er komen altijd zoveel gezinnen met kinderen naar Landal Greenparks dat Sinterklaas daar een eigen bungalow heeft ingericht als extra werkkamer. Jij bent natuurlijk van harte welkom om de Sint een bezoekje te brengen! Vergeet je verlanglijstje dus niet, maak een prachtige tekening en oefen alvast de sinterklaasliedjes want het sinterklaasweekend wordt bij Landal Greenparks één groot feest!

Op de parken worden héél veel leuke activiteiten georganiseerd. Sinterklaas houdt wel van een verrassing en de precieze programmering blijft dan ook nog even geheim. We kunnen wel alvast verklappen dat er een sintbungalow is en dat je je schoen mag zetten. Laat de voorpret maar beginnen!  

 

4

Sinterklaas vieren tussen de giraffen bij Beekse Bergen

Sinterklaas vier je in een wel heel bijzondere setting bij Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen! Hier loop je namelijk elke dag tussen de zebra's en de giraffen!

De Rangers zijn dit jaar in de leer gegaan bij de pieten in Spanje. Nu mogen ze zich echte Rangerpieten noemen, hoe cool is dat? Tijdens je sinterklaasweekend kun je je dit jaar dan ook laten opleiden tot echte hulp-piet! Het animatie programma staat begin december helemaal in het teken van Sinterklaas. Ook bij Beekse Bergen blijft dit nog een geheimpje, maar het wordt gegarandeerd een weekend om nooit meer te vergeten.

Check de stoomboot en het Pieten Pannenkoeken Festijn

Tip: Sinterklaas komt samen met zijn Pieten met de stoomboot naar het Lake Resort op zaterdag 25 november om 14 uur bij de Amu Pier.

Tip: Na de aankomst van Sint met de stoomboot is er een Pieten Pannenkoeken Festijn van 16 tot 18 uur á € 8,50 p.p. in Restaurant Labadi op het Lake Resort. LET OP: Reserveren is verplicht.

5

Sinterklaasarrangement bij De Boshoek

Dit jaar wordt er Sinterklaas gevierd in de weekenden van 18 tot en met 3 december op Recreatiepark De Boshoek! Laat je betoveren door het feestelijke Sinterklaas weekendarrangement, inclusief een scala aan pietenactiviteiten, een authentiek pietendorp, spectaculaire shows, een Sinterklaas borrelbox en natuurlijk een bezoek van de enige echte Sint en zijn vrolijke pieten.

6

Sinterklaasarrangement bij Slagharen

Sinterklaas en zijn pieten brengen een bezoek aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen dus wie weet stapt Piet wel bij jou in de attractie. Tijdens de weekenden van 25 en 26 november en 2 en 3 december worden er verschillende Sinterklaas activiteiten georganiseerd in het park. Vier Sinterklaas samen met Randy & Rosie en de Red Bandits. Maar dat is niet alles, je kunt er nu namelijk een geweldig Sinterklaas arrangement boeken.

Sinterklaas arrangement Slagharen

Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen met aankomst op vrijdag. Ontbijt delivery inclusief op zaterdag en zondag, toegang tot het attractiepark, toegang tot waterpark Aqua Mexicana (op basis van beschikbaarheid), een gevarieerd animatie- en entertainmentprogramma, Meet & greet met Sint en Pieten op zaterdag in de Sitting Bull Saloon, familiefoto in de Photo Saloon, schoen zetten in de Kids Club op zaterdag, cadeau voor alle kinderen van de cadeautafel. 

7

Sinterklaas bij Westerbergen

In de weekenden van 24 t/m 26 november en 1 t/m 3 december kun je weer heerlijk sinterklaas vieren op Vakantiepark Westerbergen in Drenthe. De sinterklaasweekenden zitten altijd boordevol leuke activiteiten! Kinderen kunnen hun schoentje zetten, een pietendiploma halen en op bezoek bij Sinterklaas. Laat Piet langskomen bij de accommodatie of ga gezellig naar het theater, op Westerbergen staat gezelligheid voorop! Pepernoten bakken mag natuurlijk niet ontbreken in dit weekend. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Vier een onvergetelijk Sinterklaasweekend

Thema