Vier een onvergetelijk Sinterklaasweekend

328 Vakanties gevonden
 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Hoe leuk zou het zijn om Sinterklaas als buurman te hebben? Dit jaar kun je erachter komen!
 Verschillende vakantieparken hebben Sint en zijn pieten namelijk een vakantiehuisje aangeboden en jij kunt bij ze op bezoek tijdens een heerlijk weekend weg in december! We hebben de leukste vakantieparken met Sinterklaas activiteiten voor je op een rijtje gezet. Dat wordt een onvergetelijk sinterklaasweekend!

Top 6 vakanties

Noord-Brabant

Center Parcs De Kempervennen

 • NIEUW in Aqua Mundo: Aqua Loop en Aqua Racer
 • Outdoor waterpark met meer dan 40 hindernissen
 • Avontuur Cottage en meer gave accommodaties
Bekijk vakantie

Center Parcs De Kempervennen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen

 • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
 • KidsJungalow in bosrijke omgeving
 • Junglebad met drie zwembaden & Djambo Club
Bekijk vakantie

Vakantiepark Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Veluwe

Landal Rabbit Hill

 • Kinderbungalows met slaaphut, spelletjes & kikkerdouchekop
 • Vlakbij Pretpark Julianatoren & Nationaal Park De Hoge Veluwe
 • Bollo Kids Club, Indoor Zwembad & Indoor speeltuin
Bekijk vakantie

Landal Rabbit Hill

Bekijk vakantie
Veluwe

Recreatiepark De Boshoek

 • Unieke kidsbungalows, safaritenten of luxe vakantievilla's
 • Binnen- en buitenzwembad & Spetterjungle voor peuters
 • Aan de rand van de Veluwe & vlakbij attractieparken
Bekijk vakantie

Recreatiepark De Boshoek

Bekijk vakantie
Overijssel

Attractie- & vakantiepark Slagharen

 • WigWams, Cowboy Cottage, Lodges en bungalows met eigen terras
 • Volop animatie op vakantie- en attractiepark
 • 5.200m2 groot Aqua Mexicana & buitenwaterspeeltuin Sunny Beach
Bekijk vakantie

Attractie- & vakantiepark Slagharen

Bekijk vakantie
Drenthe

Center Parcs De Huttenheugte

 • Aqua Mundo met splinternieuw Water Playhouse
 • Gezellige vernieuwde cottages
 • Kids Safari, Escape Room en véél meer toffe kids activiteiten
Bekijk vakantie

Center Parcs De Huttenheugte

Bekijk vakantie
1

Hoor wie klopt daar op ons vakantiehuisje?

Pakjesavond is natuurlijk niet compleet zonder cadeautjes! Ook op een vakantiepark wachten de kinderen op Pakjesavond gespannen af. Bij Center Parks wordt dit allemaal voor je geregeld. Wanneer je de Pakjesbezorgservice bijboekt, slaat de spanning dan ook snel om in glunderende gezichtjes. Terwijl jullie sinterklaasliedjes zingen komen de pieten dan 's avonds de pakjes brengen en bonzen daarbij keihard op je deur! Dat wordt een feestelijke en onvergetelijke avond!

 De vakantieparken van Center Parks zijn tijdens het Winter Wonderland al extra magisch, maar met Sinterklaas doen ze er nog een schepje bovenop. In alle parken worden dan de leukste Sinterklaas activiteiten georganiseerd. Zing bijvoorbeeld mee met alle liedjes tijdens de Sinterklaas Tour door de parken, help met het bakken van Pepernoten bij Wannabe een Pepernotenpiet en ga op bezoek bij Sint en Piet in het speciale huis van Sinterklaas. Werkelijk aan alles is gedacht om je verblijf onvergetelijk te maken Over dit weekend zullen de kinderen nog lang napraten!

2

Bezoek Sinterklaas in zijn eigen bungalow

Er komen altijd zoveel gezinnen met kinderen naar Landal Greenparks dat Sinterklaas daar een eigen bungalow heeft ingericht als extra werkkamer. Jij bent natuurlijk van harte welkom om de Sint een bezoekje te brengen! Vergeet je verlanglijstje dus niet, maak een prachtige tekening en oefen alvast de sinterklaasliedjes want het sinterklaasweekend wordt bij Landal Greenparks één groot feest!

Op de parken worden héél veel leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen jullie op zoek naar de gouden pepernoot en je mag onder begeleiding de allerlekkerste speculaas lekkernijen bakken. Sinterklaas houdt wel van een verrassing en de precieze programmering blijft dan ook nog even geheim. Twee weken voor je aankomst staan alle toffe activiteiten met datum en tijd in de LandalGreenparks app. Laat de voorpret maar beginnen!  

 

3

Sinterklaas vieren tussen de giraffen

Sinterklaas vier je in een wel heel bijzondere setting bij Vakantiepark en Safari Resort Beekse Bergen! Hier loop je namelijk elke dag tussen de zebra's en de giraffen!

De Rangers zijn dit jaar in de leer gegaan bij de pieten in Spanje. Nu mogen ze zich echte Rangerpieten noemen, hoe cool is dat? Tijdens je sinterklaasweekend kun je je dit jaar dan ook laten opleiden tot echte hulp-piet! Het animatie programma staat begin december helemaal in het teken van Sinterklaas. Ook bij Beekse Bergen blijft dit nog een geheimpje, maar het wordt gegarandeerd een weekend om nooit meer te vergeten! Een week voor Sinterklaas vind je het volledige programma op de website. 

 

4

Knutselpiet en Pietje Precies komen naar de Boshoek

Knutselpiet en Pietje Precies zijn verliefd! Dat klinkt leuk, maar deze twee maken er een potje van met liefdesgedichten in schoentjes en hartjessnoepjes in plaats van pepernoten. Sinterklaas heeft ze daarom naar recreatiepark De Boshoek gestuurd om daar een groots Sinterklaasweekend te organiseren voor alle kinderen. Komt dat goed denk je, of loopt alles in de pepernotensoep?

De pieten pakken het in elk geval groots aan! Je kunt op bezoek in het Pietendorp waar je het Pakjeshuis, het huisje van Knutselpiet en het spelletjeshuis van Pietje Precies vindt. Kun jij het winnen van Piet? Bij je boeking kun je ook de Pietenbrigade bijboeken. Deze vrolijke pieten komen dan gezellig bij jullie op bezoek tijdens jullie verblijf. Dolle pret verzekerd! Op 4 en 5 december kun je laten zien of jij al voor hulppiet doorkan tijdens de pepernotenkwisz, de pietengym en het kruidnotenbakken. Je sinterklaasweekend wordt vervolgens met een knaller afgesloten met een uniek Pietenfeest in de Kidsclub. Je komt ogen en oren tekort! 

5

Sinterklaasarrangement bij Slagharen

Sinterklaas en zijn pieten brengen een bezoek aan Attractie- en Vakantiepark Slagharen dus wie weet stapt Piet wel bij jou in de attractie! De pieten komen pepernoten uitdelen in het park in het weekend van 27 & 28 november en 4 & 5 december. Maar dat is niet alles, je kunt er nu namelijk een geweldig Sinterklaas arrangement boeken, compleet met een pietenbezoek aan je huisje!

Het Sinterklaasarrangement bestaat uit:
- een kort pietenbezoekje bij jullie huisje op zaterdagavond
- een cadeautje voor de kinderen (t/m 12 jaar), gebracht door de pieten
- Chocoladeletter maken voor de kinderen in de Candy Factory op zaterdag of zondag

Tip: Neem je schaatsen mee! De pieten hebben flink geoefend en schaatsen soms een rondje mee in het Winter Western Village! Heb je geen schaatsen? Dan kun je deze ter plekke huren. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.3 (15 reviews)

Door jou bekeken

Vier een onvergetelijk Sinterklaasweekend

Thema