Top 5 bezienswaardigheden

De leukste uitjes met kinderen op populaire vakantiebestemmingen

Top 5 bezienswaardigheden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Yes! De vakantie met het gezin is geboekt. Check: kindvriendlijk hotel, appartement of camping, een zwembad voor urenlang splash fun en het strand in de buurt. Nu alleen nog hopen op zonnig weer. Nu dat geregeld is, is het tijd om te kijken wat er allemaal te doen is. Bekijk de top 5 bezienswaardigheden, zoals grote dierentuinen, gave pretparken, toffe excursies en de waanzinnigste aquaparken, van de populairste eilanden in Europa zoals Ibiza, Kreta, Tenerife en Mallorca. 

Meer inspiratie

Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Kreta met kinderen

Het kindvriendelijke eiland Kreta is een perfecte bestemming om met kinderen naartoe te gaan. Je vindt er prachtige stranden, eeuwenoude opgravingen en indrukwekkende kloven.
Top 5 bezienswaardigheden

Top 10 bezienswaardigheden Lanzarote

Op zoek naar een zonnige vakantiebestemming met de kinderen die meer te bieden heeft dan alleen zon, zee en strand? Check dan het Canarische Eiland Lanzarote.
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Rhodos met kinderen

Met 300 zonnige dagen per jaar is Rhodos de meest zonzekere vakantiebestemming van Griekenland. Maar het Griekse eiland heeft veel meer te bieden. Met deze vijf bezienswaardigheden beleef je een su..
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Gran Canaria met kinderen

Behalve genieten van het eigen zwembad en lokale strand is dit eiland perfect voor dagjes weg met de huurauto of een excursie. Met deze vijf leuke, avontuurlijke, waterrijke bezienswaardigheden hel..
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Kos met kinderen

Op zoek naar een zonnige vakantiebestemming met de kinderen? Check dan het Griekse eiland Kos. Met een oppervlakte van 40 bij 8 kilometer is dit kleine eiland prima te verkennen met kinderen.
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Menorca met kinderen

Op zoek naar een zonnig vakantie-eiland dat minder toeristisch is? Check dan het Spaanse eiland Menorca. Deze strandbestemming heeft nog veel meer te bieden. Hieronder vind je vijf bezienswaardighe..
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden ibiza met kinderen

Op vakantie naar Ibiza met de kinderen is zeker een aanrader! Het eiland biedt genoeg leuke uitjes voor de kinderen. Kids Vakantiegids zet de mooiste stranden, natuurwandelingen en waterparken voor..
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Tenerife met kinderen

Tenerife is een ideaal eiland om met kinderen vakantie te vieren. Het is niet te ver vliegen, heeft een heerlijke temperatuur, het is prima met een auto te verkennen en het is heel afwisselend.&nbs..
Top 5 bezienswaardigheden

Top 5 bezienswaardigheden Mallorca met kinderen

Op vakantie naar Mallorca met de kinderen betekent zon, zee en strand. Met deze vijf kidsproof bezienswaardigheden heb je een topvakantie op Mallorca. Vamos.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Top 5 bezienswaardigheden

Thema