Landal Schiermonnikoog

1 Vakanties gevonden

Het kleinste eiland van de Waddeneilanden: Schiermonnikoog! Natuur, rust en ruimte komen hier allemaal samen en is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kids die op zoek zijn naar rust en veiligheid. Overnacht op een vakantiepark van Landal op Schiermonnikoog en jullie vakantie kan niet meer stuk. Met een kinderzwembad, animatieprogramma en het strand op loopafstand is het genieten geblazen op dit heerlijke eiland. De vakantieparken van Landal zijn voor kids altijd extra genieten!

Landal Schiermonnikoog

Landal Schiermonnikoog

1

Schiermonnikoog met kinderen

Wist je dat het strand van Schiermonnikoog één van de breedste stranden van Europa heeft? En meer dan 100 schelpensoorten telt? Neem je emmertje en schepje mee en ga op schelpenjacht! Je vindt op Schiermonnikoog ook het schelpenmuseum waar je er alles over leert. Heb je genoeg van de golven in de zee? Dan is er de Berkenplas: een zoetwaterplas waar je kunt zwemmen of met een bootje kunt varen. Voor ravotters zit je bij Oerr Speelnatuur helemaal goed. Een waar paradijs voor kids om met natuurlijke speeltoestellen én een boomhut uren vermaak beleven. Ga voor een Landal vakantiepark op Schiermonnikoog en geniet samen!

Kids Vakantiegids Tip: Tijdens je verblijf bij Landal Vitamaris verblijf je in super luxe appartementen en je staat binnen no-time op het strand. In het complex vind je vele kindvriendelijke faciliteiten, zoals een kinderzwembad, speeltuin, speelkamer en animatie (in de schoolvakanties).

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Landal Schiermonnikoog

Thema