De leukste indoor speeltuinen

Bij deze Landal parken wacht je eindeloos speelplezier

34 Vakanties gevonden
De leukste indoor speeltuinen
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Ga je een weekendje weg of op vakantie met kids, dan is het fijn als je zeker weet dat er genoeg plek is om lekker te spelen. Klimmen, klauteren, springen, glijden… de meeste kids krijgen er tenslotte geen genoeg van. En omdat je in Nederland nou eenmaal niet altijd zeker bent van zonnig en droog weer, is een indoor speeltuin dé perfecte oplossing! Als je kiest voor een kindvriendelijk Landal park met indoor speeltuin, dan ben je 365 dagen per jaar verzekerd van speelplezier. We zetten de leukste Landal vakantieparken met indoor speeltuin graag voor je op een rij!

Ik ben op zoek naar... 6

De leukste indoor speeltuinen

Landal Kinderbungalow

De leukste indoor speeltuinen

De leukste Landal parken met peuter

De leukste indoor speeltuinen

De leukste Landal parken voor waterratjes

De leukste indoor speeltuinen

Landal parken aan het water

De leukste indoor speeltuinen

Subtropisch waterpret bij Landal GreenParks

De leukste indoor speeltuinen

Ponypret bij Landal

1

Eindeloos speelplezier in de indoor speeltuin van Landal

Jumpen op de trampolines, je weg zoeken door een avontuurlijk doolhof of als een aapje slingeren door een touwenparcours op grote hoogte. Op de vakantieparken van Landal met indoor speelparadijs wacht je eindeloos veel speelplezier.

Iedere indoor speeltuin is weer anders, dus laat je verrassen of check voor je boekt of vertrekt even wat je kunt verwachten. In ieder geval hoef je niet vreemd op te kijken als Bollo ook even komt spelen of glijden, of binnenwipt om een high five te geven. Want de grote kindervriend van Landal brengt geregeld een bezoekje aan de binnenspeeltuin van het park. 

De leukste indoor speeltuinen

2

NIEUW indoor speelparadijs bij Landal Esonstad

Ben je wel eens op Landal Esonstad geweest – óf heb je de film Berend Botje – Het Mysterie van het Ei gezien? Dan weet je dat dit vakantiepark in Eanjum er precies zo uitziet als een Oudfries vissersdorpje! In de gave, nieuwe indoor speeltuin van het park is deze stijl helemaal doorgetrokken. Zo vind je de authentieke toegangspoort terug, maar ook boten en de gekleurde woningen met trapgeveltjes. 


Terwijl de allerkleinsten rondkruipen op en langs de dijk, is er voor peuters een softplay gedeelte met ballenbak. Iets grotere kids roetsjen van de glijbaan, trotseren de wiebellader en power tower of springen op de trampolines. En zelfs voor tieners is er een speciale verdieping gecreëerd footpool pannaveld, tennistafel en chilhoek. Zo is er voor alle kids wat tofs te beleven, zoals op eigenlijk elk Landal park natuurlijk ; ) 

De leukste indoor speeltuinen

3

NXT LVL activiteitenhal Hoog Vaals

De naam zegt het al: de indoor speelhal van Hoog Vaals is ‘next level’. In deze megagrote en donkere activiteitenhal met neonlichten zijn kids vanaf 10 jaar welkom voor een wedstrijdje in de breedste zin van het woord. Van airhockey en boogschieten tot voetbal of basketbal op een verende vloer – als een soort giga trampoline. Het kan hier allemaal! Je kunt zelfs een potje paintballen. Wie daag jij uit? 

Natuurlijk is er ook voor jongere kids genoeg vertier en speelplezier. Die leven zich uit in het speelkasteel naast de NXT LVL activiteitenhal. 

De leukste indoor speeltuinen

Ook zin in een weekendje weg of een vakantie naar een Landal park met indoor speeltuin? Bekijk snel de beste aanbiedingen voor Pasen, de meivakantie en de zomer. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De leukste indoor speeltuinen

Thema