Papillon Zeugma

  • Mini- en teenageclub
  • Direct aan het zandstrand
  • Babysitservice

Vind de beste prijs voor Papillon Zeugma

Over Papillon Zeugma

Papillon Zeugma is een uitstekend en prachtig 5-sterren hotel in Belek. Het hotel ligt direct aan het strand en op circa 4km afstand van het centrum van het bruisende Belek. De hele familie vermaakt zich tijdens hun verblijf. De kids vermaken zich in de zwembaden, op de glijbanen, in de miniclub of in de speeltuin, terwijl papa en mama lekker aan het zonnen zijn bij het zwembad. Tieners kunnen met hun vakantievrienden chillen in de teenageclub (13 t/m 17 jaar). 

Op vakantie met babys en kleine kinderen

Voor de allerkleinsten is er een babysitservice op afspraak. De kinderspeelkamer heeft speelattributen van zacht materiaal zodat ook de kleine kids lekker en veilig kunnen spelen. Ook kunnen de kleintjes buiten lekker spetteren in het aparte kinderbad

Kinderactiviteiten

Waterratjes zullen zich hier helemaal thuis voelen. Het hotel heeft 2 binnenzwembaden en 4 buitenzwembaden met  verschillende glijbanen waar jij als een speer vanaf kunt sliden: De Turbulance, Freefall, Aquatube en de Body Slide. Kids kunnen urenlang ravotten in de Papy Kids Club. De Papy Kids Club bestaat uit onder andere: bisocoop, speelkamer en een minidisco.

Chill voor Tieners

Voor tieners is er ook genoeg te doen in Hotel Papillon Zeugma. Zo kunnen tieners chillen met hun vakantievrienden in de Teenage Club van het hotel. Hier worden leuke (sport)actviteiten verzorgt. Ook is er voor de tieners een open air disco.

Faciliteiten

Kinderbad
 Speeltuin
 Kindvriendelijk
 Babysitservice
 Miniclub
Zwembad
 Bar
 Restaurant
 Tennisbaan
 Disco

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Papillon Zeugma

Foto's 12

Door jou bekeken

Papillon Zeugma

Accommodatie