Vakantiehuis met open haard

153 Vakanties gevonden

Wat is er nu heerlijker dan tijdens de vakantie een vakantiehuis met openhaard te verblijven. Na een dag in de buitenlucht - misschien heeft het zelfs wel een beetje geregend - kruipen jullie gezellig rondom de openhaard. Spelletje doen, tekenboek erbij, met de mobiel onderuitgezakt op de bank… lekker warm voor de openhaard met een warme chocomel of een ander drankje erbij. Helemaal top!

Vakantiehuis met open haard

Vakantiehuis met open haard

1

Vakantiehuis met open haard en sauna

Of wat dachten jullie van een vakantiehuis met open haard en sauna! Na een dagje bikkelen in de natuur kruip je met z’n allen in de sauna. Daarna spring je onder de koude douche - of je loopt even naar buiten - en dan lekker in je huispak en onesie voor de open haard in jullie vakantiehuis.

Recreatiepark De Boshoek

Het kan allemaal bij Recreatiepark De Boshoek. Tip: als je voor de Veluwe Villa kiest, heb je er zelfs nog een Finse Kota bij. Oudere kids kunnen hier een vuurtje stoken en marshmallows roosteren of je kunt er barbecueën met het gezin. De sauna’s bevinden zich buiten het huisje, dus je bent kort in de buitenlucht voordat je voor de warme open haard (niet met hout) kruipt. Extra leuk: de ‘open haard’ heeft een doorkijk naar buiten, zodat je ook buiten van de warmte kunt genieten.          

Landal Hof van Saksen

Op Hof Van Saksen kun je ook genieten in verschillende accommodaties met een open haard en/of sauna. Check de extra luxe 4-persoons Wellnessboerderij met sauna en jacuzzi of de 4-persoons boerderij 4L met gashaard en sauna.

Landal Mooi Zutendaal

Op Landal Mooi Zutendaal vind je ook meerdere accommodaties met een open haard en/of sauna. Check de 4-persoons Wellness villa (naar ontwerp van Jan des Bouvries) of de 6-persoonsbungalow met sauna. 

Landal Aelderholt

Op Landal Aelderholt kun je ook heerlijk opwarmen tijdens de kerstvakantie in een 4p- of 6-(kinder)bungalow. Je vindt hier ook bungalows die speciaal zijn ingericht voor baby’s en honden, zodat je zelf niet alles hoeft mee te nemen tijdens de vakantie.

Center Parcs Het Heijderbos

Ook op Center Parcs Het Heijderbos geniet je van een open haard in je cottage. Of wat dacht je van de VIP cottage met sauna, regendouche, bubbelbad en open haard. Laat het maar lekker de hele dag regenen, je hoeft je huisje niet uit met deze luxe.

 

Center Parcs De Eemhof

In de VIP cottage kun je genieten van een heerlijke sauna op Center Parcs De Eemhof. Net als bij De Huttenheugte en Kempervennen.

 

Beerze Bulten
Tijdens de kerst is de Beerze Bulten in kerstsferen, de vele versierde en verlichte kerstbomen toveren Beerze Bulten om in een Winter Wonderland. Een verblijf in een accommodatie met open haard maakt dat gevoel ‘helemaal af’.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (0 reviews)

Door jou bekeken

Vakantiehuis met open haard

Thema