Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs

Een vakantie lekker dicht bij huis maar wel helemaal in tropische sferen? Verblijf dan in een van de Landal vakantieparken met subtropisch zwembad voor een vakantie boordevol waterpret met altijd heerlijke temperaturen! Trotseer de golven in het golfslagbad, maak een spannende rit op de wildwaterbaan en bubbel in de whirlpool. Dat wordt subtropisch genieten!

Met een vakantie in een Landal vakantiepark met subtropisch zwemparadijs haal je de tropische temperaturen gewoon dichtbij. Landal heeft twee geweldige vakantieparken in eigen land die beiden over een subtropisch waterparadijs beschikken waar je alles vindt voor heerlijke middagen vol waterpret. Kinderen kunnen eindeloos plonzen in de warme zwembaden, golven trotseren in het golfslagbad en zoeven van de reusachtige waterglijbanen terwijl ouders ontspannen in de whirlpools. De allerkleinsten kunnen spetteren in het KinderDoeBad of in het Kids Junglebad.

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs - Landal De Lommerbergen

In vakantiepark Landal De Lommerbergen in Limburg beleef je waanzinnige waterpret. Dit super kindvriendelijke vakantiepark beschikt over een groot subtropisch zwemparadijs met waterattracties voor jong en oud. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven in het warme zwembadwater, golven trotseren in het golfslagbad en van de snelle glijbaan roetsjen. Voor de allerkleinsten is er het Kids Junglebad met watersproeiers helemaal in junglethema en het superleuke KinderDoeBad met waterspeeltoestellen. Papa en mama kunnen genieten in de Exotic Garden met kruidenbaden, stoombaden, infraroodcabines en zonnebanken. Na al het spetteren kunnen jullie samen een drankje doen in de zwemmersbar. Er is ook nog eens een openluchtzwembad en een recreatiestrand voor de zonnige dagen.

Naast waterpret beleven kinderen nog veel meer avontuur in Landal De Lommerbergen. Zo is er een indoorspeelparadijs, een kinderboerderij en diverse kinderspeelplaatsen. Met het Fun & Entertainment-programma vermaken de kinderen zich uitstekend met de leukste activiteiten die worden georganiseerd. Bollo, de mascotte van Landal, komt regelmatig op bezoek om mee te doen. Tieners vervelen zich ook niet in dit gezellige vakantiepark met subtropische zwemparadijs. Voor hen zijn er coole 12+ verhalen rondom het kampvuur en er is een tienertrefpunt waar ze leeftijdgenoten kunnen ontmoeten. Voor gezinnen zijn er speciale kinderbungalows. Deze vakantieverblijven hebben een aparte kinderkamer met hoogslaper en speelgoed, speciale veiligheidsvoorzieningen en babyfaciliteiten zoals een box, stoeltje, kinderbestek en badje.

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs - Landal Het Vennenbos

Nog zo’n geweldig Landal vakantiepark met subtropisch zwemparadijs is Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant. Hier is waterpret gegarandeerd van geheel in tropische sferen dobberen kids hier door de Lazy River, trotseren ze de golven in het golfslagbad en plonzen ze eindeloos vaak het zwembad in. Stoere kids zoeven van de Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights! Kleine kindjes kunnen spatteren in het Kids Junglebad en het KinderDoeBad met leuke waterspeeltoestellen, miniglijbaantje en sproeiers. Ouders kunnen ontspannen in de whirlpools en genieten van het kruidenbad, bubbelbad en X-clusive snelbruiner. Buiten is er een openluchtzwembad met ligweide en ook een recreatiestrand voor nog meer waterpret bij mooi weer!

Voor kinderen is er nog veel meer te beleven in Landal Het Vennenbos. Kids kunnen de leukste avonturen beleven met Puk en Pelle die de allerlei gave activiteiten organiseren en regelmatig theatershows geven. Ook is er het Indoor Puk en Pelle Speelpaleis met glijbanen, klimtorens en meer. Bollo komt ook langs om samen met je op de foto te gaan. Ook in dit vakantiepark met subtropisch zwemparadijs vind je de kinderbungalows met kindermeubeltjes, speelgoed, aankleedkussen, commode, kinderstoel, kinderbedje en -badje, traphekje en kindveilige stopcontacten.

Deel sterren uit!

Ik geef Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs:

Score: 5 sterren uit 2 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 6 Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs
Landal De Lommerbergen
Nederland, Limburg

Landal De Lommerbergen ★ ★ ★ ★

 • Subtropisch zwembad & Indoor speelparadijs
 • Kidsclubs & gave tiener activiteiten
 • Kinderboerderij & Sprookjesminigolf
1
Landal Het Vennenbos
Nederland, Noord-Brabant

Landal Het Vennenbos ★ ★ ★ ★ ★

 • Vernieuwd zwemparadijs met Black Hole slide, watervallen & Kids Junglebad
 • Grote Indoorspeelplaats
 • Kidsanimatie met Puk & Pelle en Bollo
2
Landal Het Land van Bartje
Nederland, Drenthe

Landal Het Land van Bartje ★ ★ ★ ★ ★

 • Veel ponypret op de Ponyranch
 • Speciale baby- en peuterbungalows
 • Indoor zwembad met speeltoestellen, coole slides & kinderbad
3
Landal De Hellendoornse Berg
Nederland, Overijssel

Landal De Hellendoornse Berg ★ ★ ★ ★ ★

 • Vlakbij Avonturenpark Hellendoorn & Aquaventura Slidepark
 • Zwembad met glijbaan, stroomversnelling, bruisbank en apart kinderbad
 • Indoor speelplaats
4
Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
Nederland, Zeeland

Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad ★ ★ ★ ★ ★

 • Op steenworp afstand van het strand
 • Speciale kinderbungalows
 • Binnenzwembad en Indoorspeelplaats
5
Landal Hoog Vaals
Nederland, Limburg

Landal Hoog Vaals ★ ★ ★ ★ ★

 • Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg
 • Overdekt zwembad met glijbaan en peuterbad
 • Lekker uitleven in de Bollo Club en het indoorspeelparadijs
6

Bekijk locatie op google maps

Artikelen & tips van de redactie
Vakantiepark met indoor zwembad

Vakantiepark met indoor zwembad

Wil jij een vakantie met gegarandeerde waterpret? Boek dan een Landal vakantiepark met indoor zwembad en je kunt eindeloos plonzen en spetteren: weer of geen weer!

Vakantiepark met zwemvijver

Vakantiepark met zwemvijver

Wil jij een vakantie met natuurlijk zwemwater voor verfrissende duiken op warme zomerse dagen? Verblijf dan in een vakantiepark met zwemvijver!