Beekse Bergen

Beekse Bergen

Bij Libema Vakantieparken beleef je een beestachtige vakantie in Vakantiepark Beekse Bergen. Overnacht vlak naast Safaripark Beekse Bergen in een jungalow en hoor 's nachts de leeuwen brullen. Of ga op onderzoek uit in Libema Vakantiepark Dierenbos en ontdek welke dieren er allemaal in het bos leven. Daarnaast biedt Libema ook groepsaccommodaties aan in Zeeland en Brabant.

Libema

Libema is bekend van attractieparken, zoals Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen en Klimrijk De Buitenjan. Libema verzorgt dus complete dagjes uit, maar regelt ook de overnachting voor wie wat langer wil blijven genieten. De vakantieparken van Libema zijn gericht op het thema 'dieren'. Zo overnacht je vlakbij Afrikaanse savannedieren of in een dierenbos tussen eekhoorns en dassen!

Libema Vakantieparken

De Libema Vakantieparken vind je in Brabant. Vakantiepark Beekse Bergen ligt in Hilvarenbeek, naast het safaripark. In Vinkel, dat vlakbij Den Bosch ligt, vind je Vakantiepark Dierenbos. Twee vakantieparken die helemaal in het teken staan van dieren. Waar je in Beekse Bergen de leeuwen hoort brullen, ga je in Dierenbos op zoek naar alle verschillende bewoners van het bos.

Libema Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos is een kindvriendelijk vakantiepark met bungalows, chalets en studio’s die helemaal in het teken staan van de bewoners van het bos. Gelegen in de bossen van Vinkel in Brabant. Je ziet er ongetwijfeld eekhoorntjes over het park rennen en spelen met dennenappels.

De accommodaties staan helemaal in het teken van bosdieren zoals de eekhoorn, het damhert, de das en de fazant. Zij zijn mega groot afgebeeld op de huisjes. Overal om je heen zie je de prachtige kleurrijke foto's van de bosdieren terug. Ook in de huisjes zie je overal afbeeldingen uit het dierenbos terug, zelfs op de lampenkappen!

Wie helemaal in stijl wil overnachten kan slapen in een boomhut! Voel je als een koekoek hoog in de bomen, want de 4-persoons hutten liggen op drie meter hoogte. Via een trap klim je de boomhut in en via de glijbaan ga je weer naar beneden.

Voor ouders met kleine kinderen is een verblijf in de speciale kidsbungalow Damhert een aanrader. Deze bungalows beschikken over een eigen tuintje met een hekje eromheen. De kindvriendelijke inrichting bestaat uit een kinderslaapkamer met stapelbed, kinderstoel, -bed en -bad. De kinderboerderij is vlakbij. Daar vind je pony’s, hangbuikzwijnen en geiten.

Kom je met een grote groep naar Dierenbos? Boek dan de groepsboerderij aan de rand van het park voor 12 personen! Kamperen met eigen caravan of tent in het kleurrijke dierenbos kan ook!

Faciliteiten

De huisjes zelf zijn natuurlijk al superleuk. Voor wie daar niet genoeg aan heeft, kan zich helemaal uitleven in het zwembad met glijbaan en stroomversnellingen. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend. Op het park vind je ook een zwem- en speelvijver.

Glijden, klimmen en klauteren kan in de verschillende speeltuinen op het park. Ook is er een kinderboerderij met verschillende dieren die je mag aaien! Wie weet kom je Flurki en Susan nog tegen. Zij knutselen, zingen en spelen graag met de kinderen in Flurki’s Kids Club.

Voor de sportieve kids is er ook genoeg te doen. Er is een voetbalveld om een balletje te trappen, je kunt een balletje slaan op de tennisbaan, een ‘strike’ gooien op de bowlingbaan en een hole-in-one scoren bij het midgetgolfen! Als je een vishengel meeneemt, mag je ook vissen in de visvijver.

Libema Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen staat helemaal in het teken van Afrika. Niet zo gek, want de Afrikaanse savanne van Safaripark Beekse Bergen ligt er vlak naast! In dit vakantiepark verblijf je in een gave jungalow. Dat is een bungalow met het motief van een zebra, luipaard of giraffe! Of verblijf in een beestachtig leuke Kidsbungalow met een mooie omheinde tuin die uitkomt bij een speeltuin. Kamperen in Afrikaanse sferen doe je in een safaritent op SafariCamp.

Het vakantiepark en de campings beschikken over een zwembad, het Junglebad. Natuurlijk kun je daar een spetterende duik in nemen, maar je kunt ook een duikcursus volgen (voor kinderen vanaf 10 jaar). Klaar met zwemmen en duiken en nog energie genoeg? Verspreid over Vakantiepark Beekse Bergen vind je vier speeltuinen! Of ga lekker voetballen, basketballen of tafeltennissen. Hengel, aas en dobber meegenomen? Dan is de visvijver helemaal geschikt voor jou!

Het Zilveren Schor & De Buitenjan

De groepsaccommodaties Het Zilveren Schor aan het Veerse Meer in Zeeland en De Buitenjan vlakbij Veldhoven in Brabant zijn ideaal voor een groepsuitje. Accommodatie De Buitenjan ligt in een bosrijke omgeving van De Kempen. De Buitenjan is zeer geschikt voor een groepsuitje met kinderen. Er zijn volop recreatiemogelijkheden voor jong en oud!

Het Zilveren Schor

Het Zilveren Schor bestaat uit drie paviljoens waarin 24 tot 46 personen kunnen verblijven. Daarnaast is er een kampeerterrein voor maximaal 300 personen. Erg leuk voor een grote familiereünie! De accommodaties bestaan uit slaapkamers voor maximaal vier personen, met eigen douche en toilet. Er is een gezellige huiskamer met tv en een grote groepskeuken. Buiten vermaken de kinderen en ouders of begeleiders zich op de sportvelden. Een beachparty organiseren is geen probleem; Het Zilveren Schor heeft een eigen privéstrand.

De Buitenjan

De Buitenjan bestaat uit drie verschillende verblijven in het voormalige klooster die ruimte biedt aan 36 tot maximaal 68 personen. Daarnaast biedt Ron’s Quizkasteel nog eens plaats aan maximaal 80 personen. Die accommodatie is geschikt voor rolstoelgebruikers.

Een feestje bouwen bij De Buitenjan is geen probleem in de toneelzaal met ruim 80 zitplaatsen. Deze ruimte is voorzien van een geluidsinstallatie en kleedkamers. Creatieve kinderen kunnen aan de slag in het handenarbeid- en spellokaal. Daarnaast is er genoeg ruimte voor sport en is er een kleine discotheek. Buiten vind je een openluchttheater met 100 zitplaatsen en een kampvuurplaats. Sporten kan op de sportvelden en er is een eigen bos, geschikt voor speurtochten.

Klimrijk De Buitenjan

Een super spannende dag, hoog in de bomen, beleef je in Klimrijk De Buitenjan. Daar klim je tot een hoogte van acht meter door de bossen van Veldhoven. Onderweg krijg je te maken met allerlei hindernissen. Wanneer je weer veilig met beide benen op de grond staat, staat er een verfrissend drankje voor je klaar. Een lunch in het sfeervolle restaurant na afloop is natuurlijk ook mogelijk. Klimrijk De Buitenjan ligt direct naast groepsaccommodatie De Buitenjan en is ook te bezoeken zonder een verblijf in De Buitenjan. Ideaal dus voor een dagje weg met het gezin!

Deel sterren uit!

Ik geef Beekse Bergen:

Score: 4 sterren uit 6 beoordelingen

Lees meer ▾
Top 3 Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★

  • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
  • KidsJungalow in bosrijke omgeving
  • Junglebad met drie zwembaden & Djambo Club
1
Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

  • Slapen tussen de wilde dieren
  • Luxe lodges en boomhutten
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
2
Vakantiepark Dierenbos

Vakantiepark Dierenbos

  • Boomhutten & Bungalows met dierenthema
  • Natuurspeeltuin 2400m2 en kinderboerderij
  • Gratis toegang tot 7 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen
3

Bekijk locatie op google maps